“Krunisanje”: I prestolonaslednik Aleksandar čestitao Bajdenu pobedu na izborima. “Sećam se gostoprimstva u domu Bajdenovih…”

1
Izvor: FB/Prestolonaslednik.Aleksandar

Čestitku Džozefu Bajdenu uputio je i prestolonaslednik Aleksandar Karađorđević u poruci koju je objavio na svom Fejsbuk nalogu, u kojoj je podsetio na dobre odnose sa SAD koje su imali njegov otac i njegov deda.

On je objavio i zajedničke fotografije sa izabranim predsednikom SAD.

“Čestitam novoizabranom predsedniku Sjedinjenih Država Džou Bajdenu. Želim mu mnogo uspeha i kontinuiranih dobrih odnosa između Sjedinjenih Država i Srbije”, napisao je Karađorđević.

On je dodao da će njegova supruga princeza Кatarina i on uvek pamtiti izvanredno gostoprimstvo koje im je porodica Bajden ukazala kao gostima u njihovom domu.

“Tom prilikom, u razgovorima o Srbiji sa tadašnjim potpredsednikom Džoom Bajdenom, ukazao sam na veličanstvene sposobnosti srpskog naroda i lepotu zemlje. Sećam se divnih odnosa koje su moj otac Кralj Petar II i deda Кralj Aleksandar I imali sa Sjedinjenim Državama i verujem da će isto biti i u godinama koje dolaze”, naveo je Aleksandar Karađorđević.

1 KOMENTAR

  1. Ne zna se ko je veći prevarant i lopov, bilo bi lepo da vrati one silne sanduk sa zlatom koji su ukrali od srpskog naroda

Comments are closed.