Bivši fudbaler Crvene zvezde Nenad Krstičić, jedan je do mnogih koji su pružili podršku Siniši Mihajloviću, nakon što je na konferenciji za štampu objavio da boluje od leukemije.

On je na svom Instagram profilu napisao:
„Znam tog protivnika, teško je boriti se protiv njega! Međutim, znam i tebe dovoljno dobro, pa znam i da ćeš pobediti.“

https://www.instagram.com/p/Bz3Oq2foxSR/

Uz te reči, objavio je sliku Siniše Mihajloviće sa prošlogodišnjeg meča Crvena zvezda – Napoli, na kom su se okupili fudbaleri koji su u Bariju pobedili Olimpik iz Marseja.

U moru poruka podrške Krstičićeva je posebna jer dolazi od čoveka koji se sa jednom vrstom leukemije borio i izborio. I to upravo u Italiji, dok je igrao za Sampdoriju.

„Razmišljao sam tada ‘ma, ovo je samo neki stomačni virus proći će’. Imao sam strahovite bolove u stomaku, mučnine, mislio sam da sam nešto loše pojeo. Kad sam počeo da primam hemoterapije postajalo mi je jasnije. Na kraju, pet meseci sam bio u bolnici i hvala Bogu sve se završilo kako treba“, prisećao se Krstičić.

Godinu i po je trajalo njegovo odsustvo sa terena, ali što je najvažnije, lečenje je dalo rezultat i on je potom mogao da nastavi fudbalsku karijeru.

“Bili su uz mene kad mi je bilo najteže. Predsednik Sampdorije je dolazio dva puta nedeljno da me obilazi, a mogao je mirne duše, jer sam bio stranac, da mi raskine ugovor. A, oni su plaćali redovno kao da igram, non-stop su me obilazili. Đenova je za mene druga kuća, osećam ih kao familiju i do kraja života ću im biti zahvalan“, zaključio je tadašnji fudbaler Crvene zvezde.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.