“Krizni štab? To su sve slobodni ljudi, ali moramo brinuti o ekonomiji. Zato sam uvek bio za policijski čas…”

1
Foto: Profimedia

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić tokom svog obraćanja govorio je i o današnjem sastanku Kriznog štaba.

“To su slobodni ljudi. Oni to znaju mnogo bolje od mene i oni će predložiti neke mere, ali moramo da mislimo o ekonomiji. Ja sam uvek bio više za policijski čas jer se tako sve brzo završi, a ne neka ograničenja od šest do šest”, rekao je Vučić.

Govorio je o organiovanom kriminalu.

“Dobio sam informaciju da su danas uhapšena dvojica bivših predsednika lokalne samouprave, koji su članovi Srpske napredne stranke. To je dokaz da nije važno ko je iz koje partije”, rekao je Vučić.

Poručio je da se “naslušao priča kako vlast štiti mafiju” i da će sada pokazati kako će sa mafijom da se bori.

“Znamo da mafija ne bi mogla tako da se razmahne da nije imala bočnu podršku pojedinih ljudi iz nekih državnih organa, ali ćemo tome stati na kraj”, rekao je Vučić i poručio da se “neće vratiti vreme sa početka dvehiljaditih”.

1 KOMENTAR

  1. “Dobio sam informaciju da su danas uhapšena dvojica bivših predsednika lokalne samouprave, koji su članovi Srpske napredne stranke. To je dokaz da nije važno ko je iz koje partije”, rekao je Vučić. Да су ухапшена двехиљадедвестадвадесетдвојица председника локалних самоуправа, па да човек поверује да се ту нешто померило. Овако, више је то неспоразум што нису довољно одвајали за партијску касу.

Comments are closed.