Krivokapić pred poslanicima, DF i DPS: “Ovoliko otrovnih strela ka Vladi Crne Gore nezabeleženo u istoriji…”

2
(BETAPHOTO/European Council/Zucchi Enzo/DS)

Premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić izjavio je da nije zabeleženo u istoriji Crne Gore da je u kratkom vremenskom periodu upućeno ovoliko “otrovnih strela” ka Vladi Crne Gore, premijeru i predsedniku Skupštine, pokušavajući na taj način da vlast proglase izdajnicima.

„U Luksumbergu sam citirao nikog drugog do Marka Miljanova: ‘Kada vas napadaju nemojte odgovarati, jer ako imaju imalo obraza zastiđeće se za ono što rade’“, poručio je Krivokapić, a prenose podgoričke Vijesti.

On je ocenio da veliki broj turista iz Srbije koji trenutno borave, sasvim nesmetano, u Crnoj Gori, pokazatelj su da trenutno „zaoštravanje odnosa“ dve države na političkoj ravni neće uticati na svakodnevni život građana naše dve zemlje.

„Politika nikada nije mogla da utiče na međuljudske odnose naših građana, jer smo na kraju dana upućeni jedni na druge. Prirodno je da imamo nesuglasice, ali mislim da je vrijeme da akcenat stavimo upravo na ono što nas spaja, a ne razdvaja“, zaključio je Krivokapić.

U Skupštini Crne Gore Krivokapić odgovora na pitanja poslanika u sklopu “premijerskog sata”, bez poslanika najveće koalicije iz vlasti – Demokratskog fronta (DF) i najveće opozicione partije Demokratske partije socijalista (DPS) koji bojkotuju parlament.

2 KOMENTARA

  1. Таква влада је такође “незабележена у историји”!

Comments are closed.