Kris Not bio optužen da je seksualno napao svoju devojku tokom devedesetih: Stari članak se pojavio na internetu nakon novih optužbi

1
(Beta/Photo by Joel C Ryan/Invision/AP, File)

Stari novinski članak, u kojem se glumac iz serije “Seks i grad” Kris Not optužuje da je napao svoju bivšu devojku Beverli Džonson, ponovo se pojavio na internetu nakon novih medijiskih izveštaja o tvrdnjama dve žene da ih je glumac seksualno uznemiravao, prenose svetski mediji.

Not – koji je u seriji tumačio lik gospodina Zverke, a nedavno se pojavio i u nastavku serije “Seks i Grad: Upravo Tako” – ove nedelje su dve žene optužile za napad.

Otkako su se optužbe pojavile, istorijski isečak iz novina je podeljen na mreži, u kojem se navodi da je Not optužen za napad na bivšu devojku Beverli kada su bili zajedno tokom devedesetih.

Prema novinskom izveštaju, Not i Džonsonova su bili zajedno između 1988. i 1993. godine. U članku u kom se citiraju sopstveni izvori, navodi se da je Not napao Beverli 1991. godine, nakon što su se vratili sa zabave u Njujorku.

Naznačeno je da se zlostavljanje nastavilo sve do 1993. godine, kada se je Beverli raskinula sa Notom.

Izvor je tvrdio da je Not „pretio da će ubiti (Beverli)“ i „čak je pretio da će ubiti (njenog) psa“.

Izvor je, takođe, tvrdio da je u decembru 1994. Not “upao u (njenu) kuću i pretukao je”.

U tekstu piše i da je Beverli na kraju podnela zahtev za zabranu prilaska.

1 KOMENTAR

  1. Каква фарса! Хоће да се прикаже као емпатична и политички коректна па тврди да је више потресло што је претио њеном псу него њој.

Comments are closed.