Kreće 3. generacija „eCommerce Akademija“ programa – prijave do 05. aprila

  0

  eCommerce Asocijacija Srbije otvorila je prijave za treću generaciju „eCommerce Akademija“ programa koji obuhvata više od 24 sata materijala edukativnih predavanja, 20 različitih predavača i 6 sati online konsultacija.

  Nakon uspešne prve dve generacije eCommerce Akademije koja je okupila više od 180 polaznika i više od 50 različitih kompanija, eCommerce Asocijacija Srbije najavila je početak treće Akademije ovog edukativnog projekta.

  Program počinje 05.04.2021 i traje do 31.05.2021. I ovoga puta u pitanju je edukacija putem online platforme na sajtu eCommmerce Akademije kroz koju je omogućen pristup 6 edukativnih celina. Svaka celina se sastoji od 4 do 6 polučasovnih ili jednočasovnih predavanja, nakon čega predstoji Zoom diskusija sa predavačima. Imaćete priliku da čujete njihova iskustva, greške i trendove za budućnost eCommerca.

  Naučićete koji su to procesi koji čine digitalni ekosistem važni da bi se uspostavio dobar web shop i na šta sve treba da obratite pažnju kada skalirate svoje procese. Čućete sve relevantne teme koje čine eCommerce i digitalno poslovanje, imaćete priliku da dobijete primere iz prakse stručnjaka koji su na ovome radili godinama. Prilikom Zoom diskusija, imaćete priliku da iznesete svoja pitanja, mišljenja i stavove zajedno sa predavačima.

  Link za prijave: https://akademija.ecommserbia.org/

  Za koga je “eCommerce Akademija” program?
  eCommerce Akademija je podjednako i za one koji su već jednom nogom kročili u digitalni ekosistem – radeći u firmama koje imaju eCommerce poslovanje ili pretenduju da ga pokrenu. Ali i za preduzetnike i eCommerce entuzijaste koje žele da pokrenu svoj web shop. Nakon ovog kursa, imaćete kompletnu sliku o tome šta sve čini jedan digitalni ekosistem.