Ako vam se nekada učinilo da u prolazu, šćućurenog pod kapuljačom vidite nekog poznatog fudbalera, niste to sanjali, verovatno je bio na lečenju ili oporavku kod doktorke Marijane.

Od Ešlija Kola u blokovima, do poznatih faca u Knez Mihailovoj, velika imena svetskog fudbala bila su viđena u Beogradu tokom lečenja.

Prvi koji je digao glas protiv doktorke Marijane Kovačević je igrač koji često i u unutrašnjem monologu ne može da shvati ko je tu kriv, jer pravih nema – Dijego Kosta, naravno.

„Kajem se što sam prihvatio neispitanu metodu lečenja i otišao kod te doktorke. Bilo je raznih priča o tom tretmanu konjskom placentom, ali puno se i lagalo. Tačno je da sam išao na terapije, a doktorka je dok sam bio na elektrošokovima popušila dve cigarete. Imao sam dva tretmana od po dva sata. Pre toga me strašno boleo mišić, a posle nisam osećao nikakav bol“, otkrio je Kosta za ESPN.

Dijego Kosta je priznao da se potom dogodio jedan od najtužnijih trenutaka u njegovoj karijeri.

„Pre nego što sam izašao na teren u finalu Lige šampiona osetio sam grč kada sam poskočio. Probao sam da igram, ali nisam mogao. Bolje bi bilo da nisam probao, niti išao na lečenje jer bi neki saigrač, koji je bio zdrav, dobio priliku“, prisetio se Kosta poraza od Reala u Lisabonu posle produžetaka 4:1 u kome je učestvovao samo devet minuta.

Doktorka Marijana Kovačević mu „nije ostala dužna“.

„Neću da se natežem sa nekim ko nalazi razloge za svoju karijeru koja nije onakva kakvu je on želeo. Neka pišu šta hoće, ali kako ja da budem kriva čoveku koji od 2014. godine ne igra dobro“, rekla je Kovačevićeva za Večernje Novosti.

Ona je otkrila kako je sve teklo 2014. godine kada je Kosta došao u Srbiju, malo pre finala Lige šampiona protiv Real Madrida.

„Kosta kod mene nije bio zbog povrede. Došao je da bi regenerisao ložu u kojoj je bio ožiljak. Imam snimke koji pokazuju stanje kada je došao i kada je otišao. Pri tome, nisam ih radila ja, već doktor specijalista, radiolog. Poslat je da bi bio spreman da igra na Svetskom prvenstvu i odigrao je ceo Mundijal, a posle regeneracije lože, nikada više tu istu nije povredio“, rekla je Marijana i dodala da nije istina da radi sa konjskom placentom.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.