Košarkaš Ognjen Kuzmić doživeo tešku saobraćajnu nesreću, ima povrede glave i grudnog koša

0
Profimedia

Srpski reprezentativac i košarkaš Crvene zvezde Ognjen Kuzmić doživeo je doživeo je tešku saobraćajnu nesreću rano jutros na magistralnom putu Banjaluka – Prijedor.

Policijska uprava u Banjaluci potvrdila je da su u saobraćajnoj nezgodi učestvovala dva vozila, a u jednom od njih bio je i srpski košarkaš.

“Zbog udesa saobraćaj je na ovoj dionici jutros bio obustavljen, ali je nešto prije 8.00 časova normalizovan“, objavili su mediji u Republici Srpskoj na šta je kasnije dopisano:

“Teško su povređeni mladići čiji su inicijali O.K. iz Doboja i B.I. iz Bijeljine, koji su bili u džipu Porše, a lakše dva muškarca iz Prijedora čiji su inicijali M.M. (32) i D.J. (30), koji su se nalazili u BMV“.

Nesreća se dogodila jutros oko 5 časova, a Kuzmić je posle nesreće smešten na UKC Republike Srpske. Policija je obavila uviđaj, a o svemu je obavešten i dežurni okružni javni tužilac. Kako javljaju mediji iz Republike Srpske u toku je rad na utvrđivanju svih okolnosti saobraćajne nezgode i odgovornosti učesnika.

Vest o teškoj saobraćajnoj nesreći Ognjena Kuzmića potvrđena je i na zvaničnom sajtu KK Crvena zvezda. Navodi se da je Kuzmić doživeo teške povrede glave i grudnog koša, a uskoro će biti prebačen u Beograd.

“KK Crvena zvezda mts sa žaljenjem obaveštava srpsku košarkašku javnost da je u nedelju u jutarnjim časovima na magistralnom putu Banja Luka – Prijedor centar našeg kluba i reprezentacije Srbije Ognjen Kuzmić doživeo tešku saobraćajnu nesreću.

Tom prilikom Ognjen je doživeo teške povrede glave i grudnog koša, i zbog delikatnosti povreda i u toku je njegovo hitno prebacivanje u Beograd.

KK Crvena zvezda o daljem toku situacije informisaće javnost kada bude prikupio kompletne informacije vodeći računa o privatnosti Ognjena Kuzmića i delikatnosti situacije.“

Prema fotografijama koje dolaze sa lica mesta, Porše Kajen u kojem se nalazio Ognjen Kuzmić je izleteo s puta i potpuno je smrskan.