Korona ušla na Poljoprivredni fakultet u Beogradu: Zaražena tri studenta i jedan zaposleni…

4
Foto: Profimedia

Troje studenata i jedan zaposleni na Poljoprivrednom fakultetu u Beogradu pozitivni su na virus korona, potvrdili su iz ove obrazovne ustanove za Blic.

Na ovom fakultetu, prema pisanju Blica, nisu želeli da komentarišu kako sada funkcionišu i da li preostali studenti dolaze na polaganje ispita i ostalih fakultetskih obaveza s obzirom na činjenicu da je u toku junski ispitni rok.

Navodno, Nastavno naučno veće Poljoprivrednog fakulteta zabranilo je održavanje kolokvijuma, zbog pojave koronavirusa “među osobljem i studentima”.

Prethdono je da je nekoliko akademaca iz Studentskog centra “Karaburma” bilo pozitivno na koronavirus i više desetina njihovih kontakata je stavljeno u samoizolaciju.

4 KOMENTARA

  1. U vrtić Sunce PU u Mladenovcu pojavio se virus korone. Niko ne preduzima ništa.

  2. Sve je to u redu ali zato ce privatni fakulteti raditi on-line i svi se poloziti i zavrsiti te fakultete u roku cak i pre roka

  3. Na ulazu na moj fakultet prskaju nas alkoholomi i svi nosimo maske. Kako prođemo dezo barijere, maske se skidaju, jer je vruće i ne može da se diše pod njima. Na ispitima nas ima dosta. Sve mere koje su preduzete jesu čisto ispunjavanje forme. A da ne govorimo o tome da su nam produzili julski ispitni rok, ali su zato sve ispite stavili u prvih 7 dana roka. Tako da je sve isto kao i prethodnih godina samo imamo manju razliku od juna do jula. Uzasno je sta se radi studentima.

Comments are closed.