“Kontrolisaćemo vas non-stop…”: Zorana Mihajlović na sastanku sa direktorima železničkih preduzeća

1
Foto: Tanjug

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović razgovarala je sa direktorima državnih železničkih preduzeća o realizaciji projekata na železnici, kao i poslovanju tih kompanija.

Kako se navodi u saopštenju Ministarstva, Mihajlović je istakla da je vrednost projekata na železnici oko 5,5 milijardi evra i da to zahteva da železničke kompanije efikasno posluju i budu u stanju da prate velike investicije, preneo je N1.

“Država nema novca za bacanje i zato ćemo non-stop kontrolisati sve što radite i kako radite, jer građani moraju da imaju železnicu kakvu zaslužuju. Budite spremni na to”, istakla je Mihajlović, a navodi se u saopštenju.

Sastanku su prisustovali vršilac dužnosti generalnih direktora “Infrastrukture železnice Srbije” Miroljub Jevtić, “Srbija voza” Jugoslav Jović, “Srbija karga” Dušan Garibović, kao i vršilac dužnosti direktora Direkcije za železnicu Lazar Mosurović.

1 KOMENTAR

  1. Мене, као пореског обвезника, интересује шта је са институцијама које вас контролипу ? Превише је “коферчића” и разноразних тетки из Канаде.

Comments are closed.