Konobar iz Trebinja, koji je nedavno napadnut u Dubrovniku, tvrdi da napad na njega nema nikakve veze s time što je Srbin nego je isključivo povezan s činjenicom da je pripadnik Delija, navijačke grupe Crvene zvezde.

Nahvalio je Dubrovčane i svoga gazdu, a o napadu nije hteo detaljnije zbog, kako kaže, navijačkog kodeksa.

Konobar koji je napadnut u Gružu javio se Dubrovačkom dnevniku jer mu smeta što se u medijima i među komentarima po društvenim mrežama provlači priča kako su Dubrovčani nacionalisti.

Konobar iz Trebinja radio je u jednom dubrovačkom restoranu, a pre neki dan je napadnut u Gružu, ali ističe da je napad isključivo vezan za navijače i nema nikakve veze s time što je Srbin.

„Ljudi su prema meni bili odlični, nemam nikakvih loših iskustava. Jako mi smeta što nastaju priče kako su Dubrovčani ovakvi ili onakvi. Predstavlja ih se nacionalistima. Dubrovčani nisu nacionalisti. Neka se to zna“, rekao je Dubrovačkom dnevniku.

„Retko gde sam naišao na tako dobar prijem kao u vašem gradu, stekao sam tu i jako lepih poznanstava. Ono što se dogodilo smatram delom navijačke scene, a ne nacionalizmom“, objasnio je.

Nastavlja da su ga ispoštovali i gazda u restoranu i njegova porodica.

„Niko kod vas od tako reći normalnih radnika neće imati problema. Imao sam ih ja zbog tetovaže Delija. Ali, to nema veze s nacionalizmom kao takvim. Dubrovčani nisu nacionalisti“, rekao je on.

Konobar iz Trebinja nije hteo da otkrije šta se tačno dogodilo u večeri napada objasnivši da se tu radi o „navijačkom kodeksu“. 

„Recimo samo da sam fizički napadnut i da mi je rečeno da napustim grad. Jesam Delija, navijam za Crvenu zvezdu i sve o onome više što je bilo te noći neću reći. To je stvar našeg navijačkog kodeksa kojeg jako poštujem“, zaključio je.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.