Konkurs platforme SerbianAdventures.com

  0

  Posle 100 dana, Ana Kostadinović završila Najlepši posao u Srbiji

  Posle 100 dana putovanja, Ana Kostadinović, apsolvent novinarstva iz Beograda, završila je Najlepši posao u Srbiji. Time je okončan konkurs koji je objavio Serbian Adventures, platforma za online rezervisanje turističkih tura, a u cilju promovisanja turističke ponude naše zemlje.

  Tokom 100 dana, Ana i saradnici obišli su više od 200 turističkih destinacija. Plovili su Đerdapskom klisurom, peli se na vidikovce Tare, splavarili Drinom i Uvcem, obišli najvrednije crkve i istorijske spomenike. O svojim utiscima i doživljajima izveštavali su na društvenim mrežama, putem kanala organizatora Serbian Adventures: na FB stranici, Instagramu  YouTube kanalu, sajtu Serbian AdventuresTwitteru.

  “Rođena sam i živim u Srbiji, mislila sam da znam puno o našoj zemlji, ali tek ovaj posao i više od tri meseca neprekidnog putovanja, otkrili su mi kakve sve lepote nudi Srbija i šta još u njoj možemo da otkrijemo. Upoznala sam mnoge entuzijaste koji promovišu različite I predivne lokacije i srećna sam što sam i sama doprinela boljem predstavljanju naših turističkih kapaciteta”, kaže Ana Kostadinović.

  Konkurs za Najlepši posao u Srbiji, objavljen u aprilu, a realizovan od kraja maja do početka septembra, projekat je platforme Serbian Adventures (www.serbianadventures.com) koja omogućuje online rezervaciju turističkih tura po Srbiji. Na konkurs se prijavilo sto četrdest troje avanturista spremnih da spakuju kofer i krenu na put po našoj zemlji. Kroz više krugova selekcije, stručni žiri odabrao je upravo Anu.

  “Organizovali smo konkurs kakav do sada nije viđen kod nas. On je potvrdio da postoji veliko interesovanje za putovanje po Srbiji, da mnogobrojni organizatori tura sa entuzijazmom i posvećenonšću nude kvalitetne programe. Bio je to naš način da predstavimo prirodne lepote i istoriju Srbije, a interesovanje javnosti potvrdilo je da smo u tome uspeli”, kažu predstavnici platforme Serbian Adventures.