Koncert grupe Neverne bebe u BitefArtCafe-u

0
Foto Promo

Dugogodišnjom karijerom, visoko pozicionirani bend na regionalnoj muzičkoj sceni, Neverne Bebe, ne prestaju da oduševljavaju publiku. Ovog leta održaće koncert na Kalemegdanu, na Letnjoj sceni BitefArtCafe-a, u petak, 17. juna.

Pored promocije novog studijskog albuma “Hodaj”, očekuju nas hitovi koji su obeležili tri decenije rada ovog popularnog benda. Čućemo legendarne hitove u novim, modernijim aranžanima koji će se naći i na njihovom najnovijem izdanju.

Osmi studijski album “Hodaj” predstavlja simbiozu njihovog dosadašnjeg sazrevanja i modernijeg zvuka. Uvek dosledni sebi, bez kompromisa, nastavljaju da rade na sopstvenom talentu uz određeni vid eksperimentisanja. Šire granice pop-rok žanra smelim koketiranjem sa elementima progresivnog i simfonijskog roka, bluza, kao i elektronskog zvuka.

Postprodukcija novog albuma rađena je u Beču i donosi nešto što danas retko ko radi, a to je koncept albuma, jedne priče koja ima svoj početak, kulminaciju i kraj. Vodeći se emocijom kao glavnim pokretačem inspiracije, bend želi da nas zaustavi u ovom vremenu ,,jurnjave” kako bismo usporili i odslušali pedesetak minuta muzike koja će nam probuditi i dotaći dušu.  Neverne bebe nas vraćaju pravim životnim vrednostima, kloneći se trenda niskih strasti koje nestaju sa sledećim klikom.

Budite deo samog početka promocije osmog studijskog albuma legendarnog benda Neverne Bebe, koja startuje 17. juna, upravo koncertom u klubu Bitefartcafe na Letnjoj sceni na Kalemegdanu! 

Na njihovim nastupima, publika nikad ne ostaje ravnodušna. Dođite da zajedno uživamo u večeri punoj dobre muzike, energije i zabave!

Ulaznice: https://new.tickets.rs/event/neverne_bebe_hodaj__2081