Kompletna dermokozmetička nega na bazi hijaluronske kiseline – Hyalu B5 linija

  0

  Od brenda La Roche-Posay stižunam čak dva anti-age noviteta na bazi čiste hijaluronske kiseline i vitamina B5 – Hyalu B5 krema za lice i Hyalu B5 Eyes okoloočna krema. Ova jedinstvena hidratantna formula namenjena za sve tipove kože i svako životno doba, obnavlja barijeru kože, vraća joj punoću i elastičnost i smanjuje vidljivost bora.

  Otkako se pojavila #malaplavatajna u vidu, sada već čuvenog, Hyalu B5 seruma sa jedinstvenom formulom na bazi hijalurnonske kiseline, osvojila je srca milion žena širom sveta. Vođeni time, stručnjaci iz La Roche-Posay-a serumu koji je prepoznat kao broj jedan anti-age proizvod u apotekama[1], pridružili su čak dva nova proizvoda na bazi hijaluronske kiseline i vitamina B5 – Hyalu B5 kremu za lice i Hyalu B5 Eyes okoloočnu kremu. Ono što im je zajedničko jeste formulacija na bazi fragmentisane i hijaluronske kiseline visoke molekularne mase koja stvara nevidljivu barijeru na površini kože, zadržava vlagu i popunjava tanke linije i bore i vraća punoću koži na površini, ali i u dubljim slojevima kože i vitamina B5 koji pomaže procese prirodne obnove barijere kože, umiruje je i smanjuje osećaj neprijatnosti. O aktivnim sastojcima i benefitima po našu kožu, čuvena dr Nevenka Dokmanović specijalista dermatologije i stručnjak za anti-aging medicinu  ističe: Hijaluronska kiselina je veliki molekul i glavni sastojak našeg vanćelijskog matriksa, a njena magična osobina je – hidratacija.  Daje koži mladalačku jedrinu, hidriranost i tonus, a dobra je u borbi protiv oksidativnog stresa, dok vitamin B, gotovo nezaobilazan sastojak krema i seruma, ima moć regeneracije kože i anti-age efekat – stimuliše ćelije kože da produkuju kolagen i elastin, što koži daje mladalačku čvrstinu i jedrinu“. Od sada, ova tri moćna dermokozmetička proizvoda namenjena za sve tipove kože i sva životna doba, mogu biti vaši saveznici u svakodnevnoj rutini nege, čineći  vašu kožu hidriranom, obnovljenom i punijom, a bore i tanke linije manje vidljivijim.

  MOĆNA HYALU B5 RUTINA NEGE KOŽE U TRI KORAKA:

  • HYALU B5 SERUM – SVEŽ HIDRATANTNI VODENAST GEL ZA SVE TIPOVE KOŽE

  Na bazi hijaluronske kiseline, vitamina B, madecassoside i sa La Roche-Posay termalnom vodom, Hyalu B5 serum čini prvi korak rutine nege. Nanosi se na lice, vrat i dekolte, ujutru i uveče, a namenjen je i za negu nakon kozmetičkih i estetskih procedura, jer – smanjuje crvenilo i produžava učinak. Nakon samo jednog sata zabeležena je poboljšana barijera kože[2], nakon četiri sata vraća se punoća[3], dok su posle četiri nedelje korišćenja vidljivo smanjene bore[4]. Trenutno obnavlja gipkost, elastičnost, bore i tanke linije postaju manje vidljive, a ten svež.

  • HYALU B5 EYES – VISOKOEFIKASNA NEGA ZA PODRUČJE OKO OČIJU

  Koža u predelu oko očiju je četiri puta tanja, a samim time i osetjivija, u odnosu na kožu na ostatku lica, što je čini dehidriranom. Inovacija u vidu Hyalu B5 Eyes okoloočne kreme efikasno smanjuje tragove umora, čineći da konture područja oko očiju deluju popunjenije. Nanosi se ujutru i uveče, a i idealna je i kao podloga za šminku. Ispitivanja su pokazala da koža oko očiju izgleda ujednačenije kod 78 odsto žena, kod80 odsto njih da je koža hidrirana, a da su tanke linije oko očiju brzo nakon nanošenja[5] umanjene, dok je nakon četiri nedelje[6] korišćenja zabeležena 25 odsto manja vidljivost vrećica ispod očiju.

  • HYALU B5 INTENZIVNA HIDRATANTNA KREMA ZA SVE TIPOVE KOŽE

  Formulisana sa aktivnim sastojcima na bazi hijaluronske kiseline i vitamina B5, Hyalu B5 krema za lice,  idealna je za dehidriranu kožu koja pokazuje znake starenja kao što su gubitak volumena, elastičnosti i pojava tankih linija i bora. Efikasno hidrira i umornoj koži vraća sjaj i blistavost. Nanosi se na lice, vrat i dekolte, kao poslednji korak vaše rutine, ujutru i uveče. Može se koristiti i samostalno, ali ipak, najoptimalnije je nakon nanošenja Hyalu B5 seruma. Istpitivanja pokazuju[7] da je 87 odsto žena izjavilo da koža deluje elastičnije, 79 odsto da im   ten izgleda svežije, dok 64 odsto njih tvrdi da su bore manje vidljive.

  ISKUSTVA POZNATIH DAMA NAKON KORIŠĆENJA HYALU B5 LINIJE

  Prema rečima dr Nevenke Dokmanović pravilna nega počinje od rođenja, baš kao i zaštita kože od štetnih faktora (naročito sunca), jer – takva koža sporije stari. Ali postavlja se pitanje – kada počinje anti-age nega?

  “Prava anti-age nega počinje od 30-te godine kada je potebno uvesti moćne molekule kao što su retinol, vitamin C ili hijaluron. To ne znači da treba da preterujemo sa kremama ili serumima, već da koristimo odabrane efikasne proizvode“, istakla je dr Dokmanović. Na bazi hijaluronske kiseline i vitamin B, Hyalu B5 linija proizvoda nudi adekvatnu negu za sve tipove kože, ali i različite dobi. Poznate dame, imale su ekskluzivnu priliku da među prvima isprobaju Hyalu B5 serum, ali i dva nova proizvoda Hyalu B5 kremu za lice i Hyalu B5 Eyes okoloočnu kremu i da podele svoje utiske.

   „Kao mama troje dece i jednog psa, nemam mnogo vremena za odmor, a zbog prirode posla potrebna mi je adekvatna nega koja mom licu pruža sjaj i naspavan izgled. Saveznika sam pronašla u Hyalu B5 Eyes okoloočnoj kremi bogate teksture koja čini predeo oko očiju hidriranim bez osećaja suvoće, a idealna je i kao baza šminku jer sprečava pojavu okoloočnih linijica koje nastaju od šminke“, istakla je poznata voditeljka Marija Veljković.

  „Kao instruktorka joge znam da dugim zadržavanjima u određenim položajima, ali i vežbama za lice možemo stimulisati lučenje hijaluronske kiseline. Ipak, u očuvanju mladolikosti neophodna je i dodatna nega koju sam pronašla u vidu Hyalu B5 seruma koji je, baš kao i joga, postao deo moje svakodnevne rutine. Ono što mi je važno je njegova efikasna, ali neagresivna formula proverena od strane dermatologa, i naravno dobar osećaj na koži“, rekla je Baya Bangue Namkosse, TV lice i instruktorka joge.

  “Nakon četrdesete promenila sam zanimanje i kao turistički vodič i travel bloger počela više da putujem. Menjanje vremenskih zona, česti boravak na aerodromima i avio-letovima, promena ritma spavanja, kao i nedovoljno sna – odrazili su se na kvalitet moje kože, zbog čega mi je neophodna adekvatna nega, ali hidratacija koju mi pruža nova Hyalu B5 krema za lice. Zahvalne smo i koža mog lica i ja, pa tako  osvežene i blistave krećemo u osvajanje novih destinacija”, izjavila je Jelena Jović, turitički vodič i autorka travel bloga JJ Travel blog.

  Ako ste zavoleli čuveni Hyalu B5 serum, prvi La Roche-Posay proizvod za negu protiv bora, nema sumnje da ćete voleti i ova dva moćna saveznika, jer – #malaplavanemazaborava. Moćna #HyaluB5ForAll linija i #HyaluB5range od sada su vaša idealna #AntiAging strategija. Svoj #LPRLove trio potražite u svim ovlašćenim apotekama.  Više informacija o Hyalu B5 serumu, kao i dva nova proizvoda Hyalu B5 kremi za lice i Hyalu B5 Eyes okoloočnoj kremi pronađite na:  www.laroche-posay.rs.


  [1]*IQVIA, Pharmatrend International, Tržište anti-age proizvoda u Francuskoj, Italiji i Španiji (u apotekama i drogerijama); u Nemačkoj, Belgiji, Holandiji, Švajcarskoj, Grčkoj i Austriji (u apotekama) – finansijska godina 2019, u vrednosti. / PMB Brazil, apoteke, finansijska godina 2019. / Tajland i Meksiko, finansijska godina 2019.

  [2] Instrumentalna  studija, 24 žene

  [3] Kozmetokliničko ispitivanje, 40 žena, 4 sata

  [4] Kozmetoklinička studija, 48 žena.

  [5] Upitnik za samoprocenu, 60 žena 46–65 godina, svi tipovi kože

  [6] Bazirano na kliničkoj studiji sa 42 žene, 45–65 godina, svi tipovi kože, nanošenje dva puta dnevno

  [7] Upitnik za samoprocenu, 47 žena 40-65 godina, svi tipovi kože, nakon 4 nedelje, 100% izjavile da imaju osetljivu kožu, skala od 5 bodova.