Kompanija Vega IT plasirala je na globalno tržište svoj prvi proizvod

  0

  Heartcount – aplikacija za merenje sreće na poslu

  Kompanija Vega IT nakon deset godina pružanja usluga u razvoju softvera za tržišta Holandije, Belgije, Švajcarske, Nemačke i Velike Britanije, plasirala je na globalno tržište svoj prvi proizvod pod nazivom Heartcount. Ova aplikacija, koja je alat za merenje sreće na poslu, nastala je kao spoj kompanijske kulture i višegodišnjeg iskustva na stvaranju uspešnih softverskih rešenja.

  “Verujemo da je za nas, ali i za zemlju u kojoj živimo, jako bitno da se uz razvoj kompanija, koje pružaju usluge, radi i na razvoju kompanija koje prodaju sopstvene proizvode.” – objašnjava  jedan od osnivača kompanije Vega IT Saša Popović.

  Ova kompanija bila je deo eksperimenta merenja sreće i zadovoljstva na poslu danskog stručnjaka Aleksandera Kjerulfa, koji se poslednjih 20 godina bavi unapređenjem organizacionih kultura kompanija širom sveta. Posle uspešnog istraživanja, došlo se do ideje automatizacije merenja sreće na poslu i danas do plasiranja dansko-srpskog proizvoda na svetsko tržište.

  Proizvod je namenjen svim kompanijama koje žele da znaju kako se njihovi zaposleni osećaju na poslu, koje žele da smanje broj odlazaka svojih zaposlenih iz kompanije i kojima je stalo do toga da unaprede njihovo zadovoljstvo i sreću na poslu.