Kompanija Sport Vision osvojila dve eCommerce nagrade

    0

    Sport Vision proglašen je za najbolju kompaniju na polju eCommerca za 2021. godinu, odlučeno je na dodeli „Hot Spot eCommerce Awards 2021“ u organizaciji eCommerce Asocijacije Srbije. Kompanija Sport Vision pobedila je u čak dve kategorije „Najbolja onlajn prodavnica sportske opreme“ i „Najreprezentativniji onlajn maloprodajni lanac“.

     „Prethodnih godina smo se trudili da u svakom segmentu poslovanja dajemo svoj maksimum, da na profesionalan i inovativan način zadovoljimo sve potrebe potrošača“, istakla je rukovodilac  ecommerca Srbije kompanije Sport Vision Smiljana Ćelić. Ona je dodala da su osvojene nagrade dokaz da Sport Vision  ide u pravom smeru i da su potrošači prepoznali efikasnost  i uslugu koju kompanija pruža.

    Kompaniju Sport Vision karakterišu fleksibilnost, profesionalnost i dinamična strategija razvoja i od svog osnivanja je tržišno orijentisana sa prepoznatljivim brendovima. Brzo reagovanje na tržišne zahteve i profesionalni odnos prema potrošačima i partnerima, čine Sport Vision kompanijom kojoj se veruje. Kompanija se konstatno prilagođava zahtevima tržišta i uspešno odgovara na potrebe svojih potrošača.