Kompanija Sport Vision donirala je 100 dresova brenda „Umbro“ Osnovnoj školi Bora Stanković u Beogradu u sklopu kampanje „Always Umbro“, a povodom proslave stogodišnjice prvog fudbalskog brenda.

Ove godine obeležava se jedan vek od kako su braća Harold i Valas Hamfris u Mančesteru osnovali pomenuti brend, koji će u narednim decenijama biti vinovnik nekih od najrevolucionarnijih novina u svetu sportskog odevanja. 

Od kvalitetnih pamučnih dresova po prvi put upotrebljenih u finalu FA Kupa 1934. godine, prve upotrebe lastiša u šorcevima, preko dizajniranja prvih dresova sa dvostrukim licem, sa svakim novim pionirskim poduhvatom, „Umbro“ je pomerao granicu sportskog komfora. Osamdesetih godina 20. veka pokrenuta je i proizvodnja fudbalskih kopački, sportskog komada po kojem je brend danas najprepoznatljiviji.

Iz tog razloga, kompanija Sport Vision, zvanični licencijer brenda „Umbro“ za Balkan, sa ponosom proslavlja jubilej jednog od prvih fudbalskih brendova u svetu, poslednjom u nizu donacijom dresova školarcima.

„Always Umbro“ je kampanja koja veliča jedinstvenost i suštinu brenda. Povodom stotog rođendana Umbra,  odlučili smo da obradujemo đake OŠ „Bora Stanković“ donacijom dresova. Kao društveno odgovorna kompanija, nastavićemo da pomažemo mladima i bavimo se njihovom fizičkom aktivnošću i ubuduće“, izjavila je Anja Dmitrović, direktorka marketinga kompanije Sport Vision i dodala da je OŠ „Bora Stanković“ prva u nizu škola kojima je kompanija Sport Vision renovirala fiskulturnu salu u okviru projekta „Vizija zdrave budućnosti“.

Direktorka OŠ „Bora Stanković“ Marija Latinović zahvalila je kompaniji Sport Vision što je za donaciju odabrala upravo ovu školu, rekavši da će dresovi odlično poslužiti za sportska takmičenja na kojima školski timovi beleže odlične uspehe u poslednjih nekoliko godina, u nadi da će im doneti sreću i ubuduće.

Donaciji dresova prisustvovali su i đaci OŠ „Bora Stanković“, koji su sasvim prikladno tradiciji brenda, upriličili događaj igranjem fudbala u novim „Umbro“ dresovima tokom časa fizičkog vaspitanja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.