Kompanija PEPCO za godinu dana poslovanja u Srbiji otvorila je 50 prodavnica. Otvaranjem pedesete prodavnice u Subotici proslavljen je zlatni jubilej

  0

  Uz poštovanje propisanih epidemioloških mera, nova prodavnica u Subotici dočekala je prve potrošače u Bajnatskoj ulici bb, uz poseban doček sa balonima, poklonima i poslasticama. Kompanija je ponosna što je svojim širokim asortimanom i pristupačnim cenama postala omiljena destinacija za kupovinu, u gradovima širom Srbije.

  Osim stalne ponude, kupce u Pepcu uvek iznenadi neočekivano povoljna ponuda iz nedeljnih kataloga sa veoma raznovrsnim sadržajem. U ponudi su odeća za decu i odrasle, različiti dodaci za kuću, dekoracija, tekstil, igračke i još mnogo toga.

  Pored prodavnice u Subotici, otvorena je i još jedna od 11 prodavnica u Beogradu, u blizini Sportskog centra Pionir, i time obradovala stanovnike Opštine Palilula.

  „Pepco slavi nove uspehe i gradi poverenje svojih zaposlenih i svojih potrošača. Naša vizija je da u svakom gradu ponudimo širok asortiman proizvoda i niske cene i time budemo deo svakondevice naših potrošača. Verujemo da smo na putu ka ostvarenju tog cilja i da poverenje potrošača koje nam svakodnevno ukazuju u 50 prodavnica širom Srbije to najbolje i dokazuje“, izjavio je Tomislav Bekavac, direktor društva Pepco Adria.

  U narednom periodu očekuju se otvaranja novih Pepco prodavnica na lokacijama širom Srbije.