Useljenje u novu zgradu Prihvatilišta za decu u Beogradu, za koju su godinama prikupljana novčana sredstva, svečano je obeleženo uskršnjom humanitarnom revijom „Srpske modne kuće za decu Prihvatilišta“ u organizaciji agencije Fabrika. Kompanija Moj Kiosk tradicionalno je podržala reviju koja je ove godine održana na velikom platou ispred novog prostora Prihvatilišta na Zvezdari, u prisustvu donatora, poznatih ličnosti i predstavnika medija.

“Kompanija Moj Kiosk sa velikim zadovoljstvom već godinama podržava humanitarne manifestacije za decu Prihvatilišta. Drago nam je što smo današnjim druženjem doprineli da štićenici ove ustanove osete deo praznične atmosfere jer sva deca zaslužuju da te posebne trenutke provedu u miru i radosti. Iskoristila bih priliku da pozovem kompanije i pojedince da daju svoj doprinos kako bi mališani iz Prihvatilišta tokom cele godine imali sve što im je neophodno”, izjavila je Olivera Papić, direktorka korporativnih poslova i marketinga Moj Kiosk grupe.

Prihvatilište za decu zbrinjava najosetljivije kategorije mladih iz cele Srbije, među kojima su žrtve nasilja, zlostavljanja i zanemarivanja, žrtve trgovine ljudima, deca bez roditeljskog staranja, deca ulice. Useljenjem u novu zgradu, šticenici su konačno dobili dovoljno prostora za spavanje, odmor i sve aktivnosti kojima se pripremaju za dostojanstven život van ove ustanove.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.