Kompanija Moj Kiosk donirala bolničke krevete Odeljenju za srčanu insuficijenciju Univerzitetskog kliničkog centra Srbije u Beogradu

  0

  Kompanija MOJ KIOSK donirala je Odeljenju za srčanu insuficijenciju Klinike za kardiologiju Univerzitetskog kliničkog centra Srbije u Beogradu tri vrhunska električna bolnička kreveta “Hill Room” i na taj način omogućila bolje uslove lečenja pacijenata sa teškom kliničkom slikom.

  „Ljudska solidarnost, društvena odgovornost i međusobna podrška, vrednosti su koje kompanija Moj Kiosk oduvek neguje, pa smo veoma srećni što na ovaj način mogli da pomognemo Kliničko bolničkom  centru. Iako je i nama, kao i svima ostalima prethodna godina bila izuzetno teška, trudili smo se da ostanemo kompanija koja se vodi empatijom i brigom o zajednici.“, izjavio je Darko Bajčetić, Predsednik kompanije Moj Kiosk group.

  U ime Odeljenja za srčanu insuficijenciju Univerzitetskog kliničkog centra Srbije zahvalili su se Prof. Dr Arsen Ristić i Doc. Dr Dejan Simeunović:

  Najlepše se zahvaljujemo na ovoj vrednoj donaciji i podršci nastojanjima naše najveće zdravstvene ustanove da unapredi dijagnostiku i lečenje svojih bolesnika. Na Odeljenju za srčanu insuficijenciju gde su novi kreveti već postavljeni se leče najteži bolesnici sa srčanom slabošću iz cele Srbije, a ova donacija je omogućila da kvalitet nege bolesnika i konfor u toku boravka u bolnici budu na vrhunskom nivou. U Univerzitetskom kliničkom centru Srbije je u toku temeljita rekonstrukcija svih objekata i intenzivno se radi na završetku nove zgrade, što će uz savremenu opremu koja se nabavlja i instalira i uz najbolje kadrove koji su edukovani u vodećim svetskim centrima omogućiti da se bolesnici u Srbiji leče po najvišim internacionalnim standardima. Pomoć društveno-odgovornih kompanija je od izuzetnog značaja da bi se rekonstruisani Univerzitetski klinički centar Srbije što bolje opremio.

  Moj Kiosk Group, kompanija zapošljava 3.700 ljudi, a čine je dva poslovna entiteta Moj kiosk i Centrosinergija, čime se svrstava u prvih pet kompanija po broju zaposlenih u Srbiji. Moj kiosk je maloprodajni lanac kioska, raspoređenih na čitavoj teritoriji Srbije, koji posluje po najvišim svetskim standardima. Centrosinergija se bavi pružanjem sveobuhvatne i besprekorne usluge distribucije i logistike u cilju stvaranja dugoročnih poslovnih veza sa kompanijama kojima je cilj najefikasniji plasman robe. 

  Tri kreveta Centuris Pro vodećeg američkog proizvođača Hill-Rom su donirana Odeljenju za srčanu insuficijenciju Klinike za kardiologiju Univerzitetskog kliničkog centra Srbije