Kompanija Glovo imenovala Branimira Đurovića za direktora u Srbiji

    0

    Brzorastući start up iz Španije, kompanija Glovo, imenovala je Branimira Đurovića za direktora u Srbiji. Branimir Đurović dolazi na čelo firme koja upravlja aplikacijom za dostavu posle dugogodišnje karijere u Confluence Property Management, Humanity i Microsoft-u. Cilj Branimira Đurovića je da pojača ekspanziju poslovanja kompanije Glovo na tržištu Srbije i da usluge dostave pored Beograda, ponudi i Novosađanima, ali i građanima u drugim gradovima Srbije, kao i da proširi mrežu saradnika čije proizvode i namirnice Glovo dostavlja krajnjim korisnicima.

    Glovo je multifunkcionalna aplikacija koja korisnicima omogućava naručivanje i dostavu bilo čega, od hrane i namirnica, poklona, cveća pa do farmaceutskih proizvoda i dokumenata u svom gradu. Glovo omogućava unutar svoje aplikacije pristup različitim kategorijama – najboljim restoranima, supermarketima, prodavnicama, apotekama, iz kojih kupci mogu naručiti sve što im je potrebno. Pored tih kategorija postoji i  kurirska dostava kroz opciju “Anything” preko koje korisnici mogu poručiti (skoro) sve što požele u roku od svega nekoliko minuta.

    Glovo aplikacija je od juna 2019. godine dostupna u Beogradu. Beograđani, kao i Glovo korisnici širom sveta, mogu iz udobnosti svog doma ili gde god da se nalaze brzo, jednostavno i lako, naručiti sve što im je potrebno i platiti putem aplikacije debitnom karticom, kreditnom ili gotovinom, a očekuje se u narednih par nedelja početak rada i u Novom Sadu.