Kompanija BE-terna Adriatic dobitnik prestižnog priznanja Microsoft Partner godine

Odabrani među više od 4.400 nominovanih iz više od 100 zemalja širom sveta

0
Ivan Đolić, General Manager u kompaniji BE-terna d.o.o. Beograd (foto: Dobrica Mitrović)

Kompanija BE-terna Adriatic osvojila je prestižnu nagradu 2021 Microsoft Partner of the Year  u konkurenciji od više od 4.400 nominovanih kompanija iz više od 100 zemalja širom sveta. Osvojenim priznanjem BE-terna Adriatic je svrstana u globalni vrh partnera kompanije Microsoft, koji predstavljaju lidere u inovacijama i primeni izvanrednih rešenja zasnovanih na Microsoft tehnologijama.

“Osvojena nagrada, ujedno i najprestižnije priznanje koje jedan Microsoft partner može da dobije, zasluga je svih kolega i njihovog predanog timskog rada tokom prethodnih 18 godina. Naša poslovna filozofija zasnovana je na besprekornom funkcionisanju svih sektora i pojedinaca kao neodvojive celine. Ponosan sam na svakog kolegu pojedinačno i na sve nas kao tim jer je ova značajna nagrada posledica poslovne ekspertize cele kompanije, ali i jedinstvenog i nezamenljivog doprinosa svakog zaposlenog. Značaj priznanja je još veći kada uzmemo u obzir da se naša kompanija bavi implementacijom modernih poslovnih rešenja zasnovanih na inovativnim Microsoft tehnologijama”, izjavio je tom prilikom Ivan Đolić, General Manager u kompaniji BE-terna d.o.o. Beograd.

Kompanija BE-terna, najistaknutiji implementator poslovnih rešenja, a sada i zvanično vodeći Microsoft partner u regionu, nagradu je osvojila za rešenje Business Central Flying Start, lansirano u novembru prošle godine, koje optimizacijom poslovnih procesa značajno unapređuje rad malih i srednjih preduzeća.