Glumac Kolin Farel otkrio je da se osećao kao „loš glumac“ nakon što je glumio u njegovom hit filmu Aleksandar iz 2004.

U njemu je tada mladi Farel otelotvorio Aleksandra Velikog, a uz njega u filmu su se pojavila i velika glumačka imena, među kojima su Anđelina Džoli i Entoni Hopkins, prenosi N1.

Kada je film prvi put izašao, svi su očekivali da će biti značajan uspeh, ali to nije bio slučaj. Film je dobio više negativnih kritika, posebno u vezi sa Farelovom igrom u ulozi. Bilo je i očekivanja da bi film mogao da dobije Oskara, ali se to nikada nije dogodilo.

„Očekivanje je opasna stvar. Kada kažem ‘očekivanje’, svi smo imali spremne smokinge. Svi smo bili kao: ‘Ok, momci, idemo na dodelu Oskara. Ovo je sigurna stvar.’ A onda su kritike izašle na videlo“, objasnio je glumac, prenosi Far Out Magazin.

Nakon što su se u novinama pojavile brojne negativne kritike filma, glumac je počeo da se pita da li je uopšte dobar u ovom poslu.

„Jedan za drugim su mi pisali da spakujem kofere. Pisali su Aleksandar Tupi, Aleksandar Dosadni, Aleksandar Neartikulisani, Aleksandar Slabi. Mislio sam da sam go**o, da sam loš glumac“, rekao je Farel.

Iako reakcije na Aleksandra nisu bile dobre, to se ne može reći za mnoge druge sjajne filmove u kojima je Farel glumio. Deo njegove karijere obuhvata filmove kao što su The Banshees of Inisherin, The Batman, The Gentlemen, Miami Vice, The Vay Back i mnogi drugi.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.