Fudbaler Arsenala Sead Kolašinac proglašen je herojem nakon što se suprotstavio napadačima koji su pokušali da otmu automobil njegovom saigraču Mesutu Ozilu, a Pirs Morgan zbog ovog junaštva pridružio se peticiji navijača koji traže da on postane kapiten kluba.

Iako se u početku verovalo da su dvojica naoružanih napadača na motociklima pokušala da otmu Ozilov auto i da je on primano bio meta, Sky Sport tvrdi da je prvo napadnut Sead ispred kuće.

Sky donosi svedočenje Džasmine Tašiner, suvlasnice restorana u koji je Ozil uspeo da pobegne i zatražiti pomoć. Ozil i Kolašinac su u pomenutom restoranu bili česti gosti, a Tašiner je očigledno dobro upoznata s događanjima. U razgovoru za Sky Sports otkrila je da su dva razbojnika na motociklu prvo presrela Seada ispred njegove kuće, kada je trebalo da se nađe s Ozilom i njegovom suprugom, koji su ga čekali u automobilu.

„Odmah su rekli Kolašincu da im da svoj sat. Kada su pokušali da ga napadnu, on je utrčao u automobil“, rekla je Tašiner pa nastavila:

„Jedan napadač je takođe pokušao da uđe u automobil na druga vrata. Kada je Ozil dao gas, oni su počeli da ga jure i to je trajalo 15 minuta.“

Napadači su navodno progonili automobil sve do restorana, gde je Kolašinac i krenuo da se obračunava s njima.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.