“Koju potrebu imate da tako gnusno lažete”: Posle smrti glumca Žarko Jokanović odbrusio antivakserima

0
screenshot

Glumac Nenad Nenadović preminuo je u sredu, u 57. godini života, u Beogradu. On je nedavno oboleo od korona virusa i lečen je u bolnici u Batajnici, a tokom jučerašnjeg dana izgubio je bitku sa ovom bolešću.

Nakon ove vesti, na Fejsbuku se na post o smrti glumca, pojavio komentar antivaksera: „Komplikacija izazvanih kovidom ili trećom dozom vakcine koju je primio u četvrtak?“.

Nakon ove očigledno dezinformacije, reagovao je pisac i scenarista, Žarko Jokanović, na Fejsbuku.

“Koju potrebu imate da tako gnusno lažete? Bio je moj prijatelj i saradnik i na žalost – nije bio vakcinisan nijednom dozom. Sram vas bilo!”, napisao je Jokanović.

Printskrin/Fejsbuk

Nenad Nenadović je rođen 20. oktobra 1964. godine u Beogradu. U glumačke vode uplovio je još kao dečak, sa 13 godina, kada je dobio ulogu Moljca u seriji “Povratak otpisanih”. Osim toga, vodio je više od hiljadu dečijih emisija, kao što su: “Zooteka”, “Pet-šou” i “Fazoni i fore”.

U seriji “Igra sudbine”, čija se druga sezona trenutno emituje, igra kriminalca Brunera koji je ludo zaljubljen u Adu Kanački.

Bio je stalni član pozorišta “Boško Buha”, a u 2015. godini i rekorder po broju predstava – u prvih pet meseci odigrao je 77 predstava.

Dobitnik je više nagrada, između ostalih tri “Buhine” nagrade za predstave “Tri musketara” i “Princ – arkadna avantura”.