Kod kuće ste a uživate kao na odmoru – da li je to moguće?

  0
  Fotografije: Miki Trajković

  Da li možete da zamislite odmor bez kupovine avionskih karata i rezervisanja smeštaja u hotelu sa više zvezdica? Zamislite da ste na odmoru a da ne putujete. Mnogi smatraju da je novac potrošen na putovanja najbolja investicija i sigurno da nas lepa sećanja i iskustva sa tih putovanja dugo čine srećnim. Međutim, i stil života kod kuće, ako ste dobro izabrali i pametno investirali, može da pruži stalni osećaj kao da ste na odmoru. Investicija u nekretnine, dugoročno gledano, može i te kako da utiče na stil života, raspoloženje i sreću i da nam pruži zadovoljstva koja nam donose putovanja i odmor.

  Zamislite da se budite u modernoj zgradi u centru prestonice na odličnoj lokaciji, sa izvanrednim pogledom, recepcijom i podzemnom garažom? Ne, nije hotel, već Skyline Belgrade.

  Dan počinjete šetnjom pored reke ili vožnjom bicikla, kafu pijete na piazzetti okupanoj suncem. Odlazite nakon toga u obližnju lokalnu radnju, kupujete sve što vam je potrebno i vraćate se u svoj komforan stan. Shvatate da želite sebi još malo da ugodite i za tili čas silazite u spa i fitnes zonu sa teretanom i najvećim zatvorenim privatnim bazenom u gradu. Pošto vam ova lokacija pruža brojne mogućnosti, uveče možete, između ostalog, baš kao da ste na odmoru, da prošetate obližnjim ulicama koje kriju tajne jedne od najstarijih beogradskih opština i večerate u jednom od brojnih restorana. Dan završavate uz knjigu ili omiljenu seriju u toplini vašeg doma…

  Možda sada nije pravo vreme za investiranje u putovanja ali je pravi trenutak za jednu od najsigurnijih investicija – ulaganje u nekretninu. A stil života u stambeno-poslovnom kompleksu poput SkylineBelgrade može da pretvori svaki vaš dan u odmor.