“Koalicioni partneri me napadaju više od DPS-a. Verovatno su očekivali više…”

0

“Crnoj Gori je apsolutno nepotrebna rekonstrukcija Vlade”, rekao je premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić u intervjuu za Novu BH, odgovarajući na pitanje da li se to može očekivati nakon izbornog rezultata u Nikšiću. Istakao je da je ova Vlada posvećena građanima.

“Ova Vlada je pokazala da može, da zna, da je sposobna, radna i posvećena svim građanima Crne Gore. Šta treba više”, rekao je crnogorski premijer, a prenose Vijesti.

Na pitanje Nove BiH o uslovljavanju o izmenama u crnogorskoj Vladi, Krivokapić ističe da to nije rekonstrukcija.

“To je jednostavno onda iskaz nepoverenja ovoj Vladi i onda može da se krene u neki drugi proces, koji je potpuno prirodan, legitiman”.

Dodao je da je tačno da ga koalicioni partneri napadaju više od opozicionara iz DPS-a.

“Zašto je to tako prirodno, ja znam da niko nije trenutno zadovoljan od strane, pogotovo određenih političkih subjekata. Verovatno su oni očekivali više, verovatno su želeli više, verovatno su naučili da uhlebljuju svoje ljude i čekali ovaj trenutak kao meru toga i ja želim da kažem da je ova Vlada meritokratska, da ova Vlada želi i pokušava da održi taj pristup i po tom projektovanom dubinskom, ajde uslovno rečeno, zapošljavanju, da vodimo računa da Crna Gora bude drugačija”, naveo je Krivokapić.