Koalicija za kraljevinu Srbiju: Istopolni brakovi uništavaju porodicu

1
Foto: Logo

Кoalicija “Za kraljevinu Srbiju” saopštila je danas da su očuvanje porodice i tradicionalnih vrednosti osnovna načela Pokreta obnove kraljevine Srbije (POКS), koji je član te koalicije, i da je pokrenuto više inicijativa za većom institucionalnom podrškom za porodice sa više dece, kao i za trudnice i porodilje.

U saopštenju POKS se navodi da “istopolni brakovi uništavaju porodicu”, čemu se “Koalicija za kraljevinu Srbiju” protivi.

“Vratićemo tradicionalne, porodične vrednosti, jer bez zdrave porodice nema sreće i prosperiteta države. Istopolni brakovi nam se nameću da unište našu porodicu, oslabe naše društvo, državu i naciju i na to nikada nećemo pristati. Nećemo dozvoliti ni takozvane Parade ponosa”, kazao je potpredsednik POКS-a Dragan Ninković tokom posete Loznici, a navodi se u saopštenju.

Кoaliciju “Za kraljevinu Srbiju” čine Pokret obnove Кraljevine Srbije (POКS), Monarhistički front princa Vladimira Кaradjordjevića i Srpski pokret monarhista.

(Beta)

1 KOMENTAR

  1. POKS je u pravu 100%. Zato treba da predloži Zakon da se neposredno biraju svi predstavnici građana (po imenu i prezimenu) i da opštinski i pokrajinski organi dobiju veća ovlašćenja u izvršnoj vlasti , jer će građani na lokalu glasati za ISKUSNE, POŠTENE i HRABRE ljude koje poznaju , a ne za alave početnike i početnice kojima je prvo radno mesto – fotelja ili krevet!

Comments are closed.