Koalicija „Srbija protiv nasilja“ predala je potpise za kandidaturu na izborima u Beogradu. Nosioci liste u Beogradu Vladimir Obradović i Dobrica Veselinović su na konferenciji za medije poručili da su promene počele, prenosi N1.

„Promena je počela. Pred nama je poslednji trenutak da svi zajedno oblikujemo sliku grada. Pozivam sve građane da budu deo promena, da gradimo mostove, a ne zidove. Jedino ako se uzdignemo iznad razlika. Glasajmo za Dobricu, Milu, Pavla, Đorđa. Za ljude koji čuju svoj grad, koji ne daju obećanja, već ostvaruju rezultate. Zahvaljujujem se građanima koji su potpisali ovu listu“, poručio je kandidat za gradonačelnika Beograda Vladimir Obradović.

Dobrica Veselinović iz Zeleno-levog fronta (ZLF) je rekao da ova koalicija kandiduje Srbiju bez nasilja.

„Politika koju kandidujemo je politika bez nasilja, korupcije. Beograd kakav ga ja vidim je grad gde ima mesta za svako dete u vrtiću, gde se diše punim plućima, grad koji čuva svoj krajolik. To je grad koji se kreće kroz saobraćaj lako, to je politika koju kandidujemo na izborima. Siguran sam da ćemo uspeti uz pomoć građana 17. decembra i pozivam sve da nam se pridruže jer zaslužujemo Srbiju bez nasilja“, kazao je Veselinović.

Izborna lista predata je uz prisustvo više desetina stranačkih aktivista i predstavnika liste „Srbija protiv nasilja“.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.