Cene luksuznih nekretnina u Beogradu često rastu i padaju, u zavisnosti od mnoštva faktora – ponude i potražnje, trendova izgradnje, lokacije, ali i nekih sasvim novih: kupci sve češće traže nekretnine koje će zadržati prvobitnu vrednost na što duži period.

U tu kategoriju luksuzne gradnje svakako spadaju novoizgrađeni stanovi u samom centru grada. Oni, pored odlične lokacije i kvalitetne gradnje, nude i dodatnu vrednost u vidu potencijala za dalje unapređivanje života u skladu sa brojnim mogućnostima koje se otvaraju druženjem sa ostalim stanarima stambenih kompleksa.

U jednoj od najstarijih ulica u gradu u toku je gradnja jednog takvog kondominijuma koji će svojim stanarima omogućiti kvalitetan, udoban život u urbanoj sredini u okviru zatvorenog stambenog kompleksa Kneza Miloša Residence. Izgradnja prema najvišim svetskim standardima obezbeđuje udobnost i komfor na prestižnoj lokaciji. Pri osmišljavanju prostora ništa nije prepušteno slučaju – svaki detalj je pažljivo odabran kako bi se celokupan boravak u okviru kompleksa učinio što udobnijim i kvalitetnijim.

Imajući u vidu sve ove pogodnosti, saznajemo da će jedan od budućih stanara ovog kompleksa biti i proslavljeni trener i sportski direktor fudbalskog kluba Čelsi iz Londona, koji je doveo taj tim do završnice Lige šampiona i nezaboravnog finala u Moskvi 2008, Avram Grant.

Foto: Starsport

Mir, pažljivo osmišljeni prostor, svetlost i dizajn koegzistiraju u harmoniji i pružaju iskustvo stanovanja koje se usklađuje sa konceptom modernog i sa osobinama jednog od ekskluzivnih delova Beograda.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.