Knežević: “Đukanović se povlači, ja se pripremam za vruću jesen”

2
Foto Atlas grupa/privatna arhiva

Predsednik “Atlas grupe” Duško Knežević saopštio je da Milo Đukanović za partijski kongres priprema iznenađenje, odnosno da navodno planira da se povuče, a da za prvog čoveka Demokratske partije socijalista postavi bivšeg predsednika Crne Gore, Filipa Vujanovića, prenose Novosti.

“On planira da Filipa postavi za svog naslednika, uz još neke mlađe ljude koji su mu odani, i da se povuče. Naravno, to je samo maska za javnost, jer će Filip da mu čuva fotelju i poslove”, rekao je Knežević.

Kako je dodao, jasno je da je Duško Marković već pretrpeo poraz unutar stranke i da će proći gore od Igora Lukšića.

Knežević kaže da su odnosi između Srbije i Crne Gore stigle do usijanja.

“Đukanović teroriše Srbe u Crnoj Gori i ne iznenađuje me što je Aleksandar Vučić najavio da zna kako će se Srbija ubuduće postavljati prema Crnoj Gori. Mislim da je Vučić govorio diplomatskim jezikom, ali sukobi su mnogo dublji i jači i treba očekivati eskalaciju u odnosima”, kaže Knežević.

Naglasio je i da “municiju” za obračun sa “fašizmom u Crnoj Gori” čuva za naredni period, tvrdeći da je neke stvari prerano otkrio.

“Moram se čuvati za ‘vruću jesen’, što sam obećao, to ću ispuniti”, kazao je Knežević.


2 KOMENTARA

  1. Odgovor Draganu: A ZAŠTO DA IZBRIŠE POVLASTICE? ŠTA SU CRNOGORCI KOME SKRIVILI?

  2. Da je AV pametan kao što nije pa da izbriše povlastice za crnogorske državljane u vezi studiranja, zaposlenja, zdravstvenog osiguranja…

Comments are closed.