Kluni: “Nudili su mi 35 miliona dolara za jedan dan posla. Razgovarao sam sa Amal, odlučili smo da ne vredi…”

1
EPA-EFE/VICKIE FLORES

Glumac Džordž Kluni je govoreći o svojoj zaradi otkrio kako je odbio da snimi reklamu i zaradi 35 miliona dolara za jedan dan posla. On je u razgovoru za Gardijan govorio o svom novom filmu The Tender Bar, zašto manje glumi ali i kako odgaja decu.

Na pitanje da li ikada pomisliš: “Znaš šta? Mislim da sada imam dovoljno novca”, Kluni je odgovorio.

“Pa da. Ponuđeno mi je 35 miliona dolara za jednodnevni rad za reklamu za avio-kompaniju, ali sam o tome razgovarao sa Amal (njegova supruga, advokat za ljudska prava sa kojim se oženio 2014.) i odlučili smo da ne vredi. To je bilo u vezi sa koja je, iako je saveznik, ponekad upitna, pa sam pomislio: “Pa, ako mi oduzima minut sna, nije vredno toga.”

O deci, blizancima je rekao da su “tako različiti”.

“To je kao dan i noć. Aleksandar voli da se smeje, a Ela je veoma ozbiljna, uvek se brine da svi igraju po pravilima. Oni su zaista rođeni sa svojim ličnostima!”

S obzirom da im je otac izuzetno uspešna filmska zvezda, a majka izuzetno uspešan advokat, pretpostavlja se da blizanci imaju armiju dadilja, ali on insistira da ne bude tako.

“Ne, jer je Amal tako važno da bude uključena. Imamo dadilju četiri dana u nedelji, a ostalo vreme smo samo mi. A tokom lokdauna bili smo samo mi – celu godinu! Osećao sam se kao moja majka 1964. godine, koja je prala sudove i šest tura veša dnevno”, kaže on.

Za razliku od mnogih poznatih ličnosti, Kluni svoju decu koja sada imaju četiri godine, čvrsto drži van pažnje. Na opasku da je dao deci staromodna imena umesto uobičajenih “holivudskih” kaže: “Razgovarali smo o tome od početka i rekli: Njihovi životi će biti neobični, zar ne? To se ne može poreći. Pa hajde da im damo prednost dajući im normalna imena”.

Zapanjujuće je koliko je usporio sa glumom otkako se oženio. Da li je to zbog godina ili želje da provodi vreme sa porodicom?

“Generalno, jednostavno nema toliko sjajnih uloga– i, gledajte, ne moram da glumim. Moja žena i ja smo vodili ovaj razgovor kada sam ovog leta napunio 60 godina. Rekao sam: Još uvek sam prilično dobar, i oboje volimo to što radimo. Ali moramo da se pobrinemo da ne ispadnemo glupi. Dakle, deo toga je samo da se pobrinemo da živimo svoje živote.”

1 KOMENTAR

Comments are closed.