Klijentima ProCredit banke na raspolaganju je Apple Pay

  0

  ProCredit banka Beograd, kao jedna od vodećih digitalnih banaka u Srbiji, danas predstavlja svojim klijentima Apple Pay uslugu koja će zameniti standardno plaćanje putem mobilnih telefona bezbednijim, beskontaktnim, brzim i jednostavnim načinom plaćanja.

  Apple Pay usluga u ProCredit banci je na raspolaganju svim klijentima koji koriste iPhone. Za ovaj moderan i, pre svega bezbedan način plaćanja, potrebno je samo da imaju otvoren tekući račun u ProCredit banci i jednu od ProCredit Mastercard® platnih kartica.

  Apple Pay usluga se zasniva na principima bezbednosti i privatnosti. Kada se koristi kreditna ili debitna kartica preko Apple Pay usluge, brojevi kartica se ne čuvaju ni na uređaju ni na Apple serverima. Umesto toga, dodeljuje se jedinstveni broj računa uređaja (Device Account Number), kodiran i bezbedno sačuvan u modulu Secure Element na uređaju korisnika. Svaka transakcija se odobrava jednokratnim, jedinstvenim i dinamičnim bezbednosnim kodom.

  – Drago nam je što smo među prvima u Srbiji koji su omogućili Apple Pay uslugu, s obzirom na činjenicu da smo mi banka čije su usluge već u značajnoj meri digitalizovane i prilagođene novim i modernim digitalnim bankarskim uslugama, u koje svakako spada i Apple Pay. U ProCredit banci, pojednostavili smo proces aktivacije Apple Pay usluge u najvećoj mogućoj meri. Danas, svi građani mogu da otvore račun putem našeg veb sajta, bez dolaska u ekspozituru, i na isti način mogu i da podnesu zahtev za neku od naših Mastercard kartica, nakon čega im na kućnu adresu stiže kartica – rekao je Ivan Smiljković, član Izvršnog odbora ProCredit banke.

  Apple Pay je jednostavno instalirati, a klijenti mogu nesmetano da uživaju u svim prednostima i pogodnostima koje nude kreditne i debitne kartice.

  Apple Pay možete instalirati na iPhone SE, iPhone 6 i novijim modelima mobilnih telefona, kao i na Apple Watch satovima, a nakon instalacije slobodno koristiti za plaćanje u prodavnicama.

  Internet kupovina preko aplikacija i preko veb-sajtova koji prihvataju Apple Pay je jednostavna uz Touch ID, autorizaciju duplim klikom na dugme sa strane ili pogledom na lični iPhone X kako bi se izvršila autentifikacija uz pomoć Face ID. Zahvaljujući Apple Pay, više nije potrebno ručno popunjavati dugačke prijave ili neprestano otkucavati podatke za isporuku i plaćanje. I kada je klijent u pokretu i plaća za proizvode i usluge preko aplikacija ili pretraživača Safari, Apple Pay radi na iPhone 6 i novijim modelima, iPhone SE, iPad Pro, iPad (5. generacija), iPad Air 2 i iPad mini 3 i kasnijim modelima. U pretraživaču Safari, Apple Pay takođe se može koristiti na svim Mac uređajima proizvedenim nakon 2012. godine sa macOS Sierra operativnim sistemom i potvrditi plaćanje sa iPhone 6 i kasnijim modelima ili preko Apple Watch, ili sa Touch ID na novijim MacBook Pro i MacBook Air.

  Za više informacija o Apple Pay, posetite: https://www.procreditbank.rs/apple-pay