Kirjos: “Tretiramo Novaka kao da je oružje za masovno uništenje. Želim mu da osvoji AO i da se šetam u majici sa njegovim likom na kojoj piše ‘idemo'”

1
EPA-EFE/CJ GUNTHER

Australijski teniser Nik Kirjos rekao je da bi voleo da Novak Đoković osvoji Australijan open i poželeo mu desetu titulu u Melburnu “zbog načina na koji se australijske vlasti odnose prema Đokoviću”. Kirjos je i ranije kritikovao to što je Novak završio u imigracionom pritvoru, ako je ranije ispunio sve uslove da se nađe u Australiji.

“Taj ministar Aleks Houk kaže da je Novak Đoković pretnja našim granicama. Ja kažem da nije, tretiramo ga kao da je oružje za masovno uništenje. Došao je da igra tenis, razumem to da ga napadaju zato što nije vakcinisan, ali ima dokumentaciju koja mu dozvoljava da igra”, rekao je Kirjos u podkastu “No boundaries”.

On je dodao i da su Australijanci sada sav bes usmerili ka Đokoviću, iako, kako Kirjos kaže “ništa nije uradio, već samo hoće da igra tenis” i napomenuo da je važno za sport da se Novak nađe na terenu u Melburnu.

“Želim da jebe*o osvoji Australijan open i da potom šetam sa majicom na kojoj piše ‘idemo’ i sa maskom Novak Đoković. Bilo bi jebe*o sjajno”, rekao je Kirjos.

1 KOMENTAR

POSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite ime