Kim Kardašijan se oprostila od fanova: “Teška srca doneli smo ovu odluku…”

1
Corey Gamble, from left, Kris Jenner, Kim Kardashian, Kendall Jenner, Kylie Jenner and Travis Scott attend The Metropolitan Museum of Art's Costume Institute benefit gala celebrating the opening of the "Camp: Notes on Fashion" exhibition on Monday, May 6, 2019, in New York. (Photo by Charles Sykes/Invision/AP)

Američka rijaliti zvezda i starleta Kim Kardašijan Vest objavila je da će se popularni šou “U korak sa Kardašijanovima” ugasiti posle 14 godina.

“Teška srca doneli smo kao porodica ovu odluku da se oprostimo od publike. Hvala publici i poslovnim partnerima. Bez emisije ne bih bila ovde gde sam sada. Zahvalna sam svima koji su gledali i podržavali mene i moju porodicu ovih 14 neverovatnih godina. Šou nas je učinio onakvima kakvi smo danas”, napisala je ona.

Rijaliti je premijerno prikazan 2007. godine. Emisija će se završiti nakon svoje 20. sezone početkom 2021. godine, objavila je Kardašijan Vest na Instagramu u utorak.

“Posle 14 godina, 20 sezona, stotine epizoda i brojnih obrta, neizmerno smo zahvalni svima vama koji ste nas gledali svih ovih godina”, napisala je

Na početku emisije, ime Kardašijan bilo je malo kome poznato, piše Gardijan. Emisija se u početku fokusirala na Kris Kardšijan i njene ćerke Kim, Kortni i Kloi, njihove veze i njihove poslovne podvige. U narednim sezonama polusestre Kendal i Kajli Džener preuzele su važnije uloge i stekle istu vrstu slave kao i Kardašijanke.

U seriji je zvezda bio i olimpijac Brus Džener, otac Kendal i Kajli, koji je tokom serije promenio pol i postao Kejtlin Džener, a taj trenutak je transrodne probleme doveo u prvi plan američke zabave kao nikada ranije.

Tokom godina porodica je iskoristila svoju slavu da bi stekla bogatstvo, a nekoliko Kardašijanovih poseduje velike kompanije za lepotu i kozmetiku.

1 KOMENTAR

  1. Strasna vest, kao neka prirodna katastrofa zemljotres ili poplava. Pitanje je u kom pravcu ce covecanstvo krenuti

Comments are closed.