(Beta) – Američka rijaliti zvezda Kim Kardašijan podnela je zahtev za razvod od repera Kanje Vesta, pišu američki mediji.

Par je u braku skoro sedam godina i imaju četvoro dece, prenosi BBC.

Vest je objavio veb sajt TMZ koji se bavi poznatim ličnostima nakon višemesečnih glasina o poteškoćama u braku ovog para.

Kardašijan je zatražila i starateljstvo nad decom.

Kardašijan i Vest nisu komentarisali navode medija.Ovaj američki par koji se 2014. venčao u Italiji na raskošnoj ceremoniji, redovno je predmet glasina o raspadu njihovog braka, koji je prvi za Vesta, a treći brak za Kardašijan.

Vest ne krije svoje bipolarne probleme. On je u julu, nakon najave kandidature za predsednika SAD, postavljao čudne poruke na Tviteru, sugerišući da njegova supruga želi da bude zatvoren na psihijatriji ili optužujući je da je imala aferu sa drugim reperom Mikom Milom što je on demnatovao.

Njegova supruga je tada pozvala na „saosećanje i empatiju“, uveravajući da „oni koji poznaju Kanja znaju da njegove reči nisu uvek u skladu s njegovim namerama“.

„Oni koji razumeju mentalne bolesti znaju da porodica nema moć (nad pacijentom) ukoliko on nije maloletan. Oni koji toga nisu svesni ili posmatraju sa strane mogu da prosuđuju i ne razumeju da je na pojedincu da zatraži pomoć, šta god porodica i voljeni pokušali“, napisala je Kardašijan na Instagramu.

Bipolarni poremećaj je ranije bio poznat pod nazivom manično-depresivna bolest.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.