Kevin Spejsi oslobođen optužbi za “pipkanje”, mladić odustao od tužbe

0
Profimedia

Mladić koji je optužio glumca Kevina Spejsija da ga je prvo napio, a onda dodirivao 2016. godine odustao je od svoje tužbe koju je podneo protiv glumca prošle nedelje.

Advokat mladića izjavio je da je njegov klijent 3. jula preduzeo konkretne poteze kako bi povukao svoju tužbu. Takođe, ovaj potez podrazumeva da muškarac koji je optužio Spejsija ne može kasnije da ponovi postupak protiv njega.

On je tražio materijalnu nadoknadu zbog nanesene štete koja je nastala zbog navodnog “eksplicitnog seksualnog ponašanja” slavnog glumca u restoranu “Club Car” u Nantaketu.

Holivudska zvezda je od početka negirala tvrdnje o seksualnom zlostavljanju. Naime, ovaj dvostruki dobitnik Oskara izjasnio se da nije kriv ni po jednoj tački optužnice na saslušanju održanom u januaru.

Navodna žrtva Kevina Spejsija je sin bivše lokalne televizijske voditeljke iz Bostona Heder Anrah, koja je prošle godine javno govorila o ovom slučaju. Ona je optužila Spejsija da je najpre napio njenog tadašnjeg 18-godišnjeg sina, a zatim ga “pipkao”.

Spejsijevi advokati optužili su njenog sina za brisanje SMS poruka koje bi podržale odbranu glumca. U januaru je sudija naredio mladiću da obezbedi svoj mobilni telefon na sledećem ročištu.