Keni nije mrtav: Samodisciplina (Mascom)

0

Energični trio Keni nije mrtav, objavio je novi singl sa predstojećeg debitantskog albuma. Keniji, jedan od koncertno najaktivnijih bendova u zemlji, u susret povratku nastupa i otvaranju industrije zabave širom regiona fanovima moderne gitarske muzike predstavlja pesmu „Samodisciplina“.

„Sve planove oko singlova i albuma smo promenili, čekajući koncerte. Situacija je takva da konačno možemo da kažemo da će album izaći tokom godine, i da ćemo opet svirati svuda gde je to moguće. Od 18. juna tu je ‘Samodisciplina‘, u susret prvim koncertima posle više od godinu dana, Izuzetno se radujemo tome“, poručuju članovi benda.

Keni nije mrtav je specifično profilisan moderan pank bend, koji kombinuje pop elemente sa pesmama koje ljude pokreću na igru i tekstovima koji opisuju svakodnevnicu jedne generacije. Singl „Samodisciplina“ je spoj savremenog synth zvuka i energične gitarske muzike koja naročito dominira tokom energičnih nastupa benda.

Keni nije mrtav nastupa na Arsenal festu u Kragujevcu 24., a 25. juna otvaraju devetu sezonu serijala „Koncerti na zidiću“, na „Platou Milana Mladenovića“ ispred beogradskog Doma omladine.

„Pozivamo vas da nam se pridružite na platou, da zajedno proslavimo povratak koncerata i izlazak nove pesme. Ako ste u prilici, ne propustite Arsenal fest, biće sjajno“, kažu članovi benda Keni nije mrtav.