“Kažem prijateljima, zar sumnjate u mene…?”: Željko Samardžić o glasinama da radi u Pošti

2
Foto: Printscreen Youtube

Željko Samardžić, ipak, neće morati da pita u Pošti za slobodan dan 8. marta. On ne radi u njoj i nije na njenom platnom spisku. Ali ovih dana društvene mreže su ga držale na oku, a radnici pošte u štrajku nosili su transparente sa njegovim likom u znak protesta.

“To je za mene bio šok”, rekao je Željko Samardžić za Novosti povodom navoda da je “fiktivno” zaposlen u Pošti Srbije.

“Iskren da budem, smešno mi je da neko proziva mene koji nemam ama baš nikakve veze sa ‘Poštom’. To je iznenadilo ne samo mene, već i moje prijatelje. Neki su me čak pitali da li je to, stvarno, istina. Ja kažem: ‘Prijatelju, zar ti sumnjaš u mene?’ Moji moralni kodeksi to nikad ne bi dozvolili”, rekao je pevač.

On je objasnio da je za sve saznao putem interneta.

“Kad sam video da ima uvredljivih poruka, shvatio sam da je to jako organizovano. Te poruke šalju iza nekih tuđih imena… Užasno i, ponavljam, smešno”, rekao je Samardžić.

Upitan da li će se, povodom svega, obratiti sudu, Samardžić je rekao: “Kad bih znao ko je to uradio i ko je sve te uvrede poslao, naravno da bih ga tužio”.

Javno preduzeće Pošta Srbije saopštilo je ranije da su “netačni, tendenciozni i neozbiljni napisi u medijima o angažovanju estradnih ličnosti u preduzeću”.

2 KOMENTARA

Comments are closed.