Karta za Oktobarfest uz besplatan prevoz

  0
  Ilustracija: Promo

  Za sve ljubitelje piva koji žele da posete Oktobarfest u Novom Sadu, u petak, 18. oktobra, kompanija HEINEKEN Srbija je, u okviru kampanje „Društvo, ko vozi kući?“, obezbedila besplatan prevoz iz Beograda, kao i povratak iz Novog Sada. Osim toga, svaki ljubitelj piva koji bude koristio besplatan prevoz, dobiće i festivalsku ulaznicu za to veče.

  Da bi bez brige o prevozu mogli odgovorno da uživaju u dobrom pivu s prijateljima, svi zainteresovani mogu da obezbede besplatnu vožnju iz Beograda do Novog Sada i povratak kući, putem mejla prevozbesplatan@gmail.com, do četvrtka, 17. oktobra, do 15h. U mejlu je potrebno navesti svoje podatke, imena putnika s kojima idete na Oktobarfest. Budite brzi, jer broj mesta je ograničen!

  Polazak iz Beograda planiran je u 18h, ispred Štark Arene u Bulevaru Zorana Đinđića (prekoputa velike lopte), a povratak iz Novog Sada u subotu u 2h, ispred novosadskog Kongresnog centra Master. Prijavljivanje je u toku!

  Besplatan prevoz organizovan je u sklopu kampanje “Društvo ko vozi kući”, koju HEINEKEN Srbija sprovodi već sedmu godinu, promovišući odgovornu konzumaciju sa ciljem podizanje svesti građana o ličnoj odgovornosti i ponašanju u saobraćaju.