Španska vlada saopštila je da je spremna sa opozicijom da razgovara o uvođenju policijskog časa u borbi protiv koronavirusa, a ta mera bi mogla da bude uvedena na širem području Madrida koji je teško pogođen epidemijom tog virusa.

Policijski čas od sinoć je na snazi u Sloveniji, a od sutra i u Lombardiji.

Francuska, Belgija, Slovenija i neka područja u Italiji nedavno su najavili uvođenje policijskog časa ili noćnog karantina kako bi stanovništvo smanjilo svoje aktivnosti i na taj način se usporilo širenje zaraze. 

Bosna i Hercegovina beleže rekordan boj zaraženih, 718.

Češku očekuje vanredno dalje zaoštravanje mera suzbijanja pandemije COVID-19 koja ne jenjava i vlada će danas vanredno zasedati da odluči o novim merama. U utorak je zabeležen novi rekord od 11.984 novozaražena virusom korona dok je preminulo 42 ljudi.

U Bugarskoj je, drugi dan zaredom, zabeležen rekordan broj novozaraženih koronavirusom, sa 1.336 novih slučajeva, za 312 više nego prethodnog dana, objavljeno je na zvaničnom sajtu za praćenje epidemije.

U Brazilu je u poslednja 24 sata registrovano 23.227 novih slučajeva koronavirusa, dok je 661 osoba preminula.

Od početka pandemije u svetu je od koronavirusa preminulo više od 41 milion ljudi, izlečeno 30 miliona, preminulo je milion i 123 hiljade ljudi.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.