Kapiten ženske košarkaške reprezentacije Jelena Bruks na svom je Fejsbuk nalogu podelila svoju priču u vezi sa koronavirusom i nemogućnosti povratka u svoju zemlju.

Sa porodicom je odlučila da ostane u Mađarskoj kada je košarkaška sezona završena i sada moli i traži da joj se pomogne kako bi se vratila sa porodicom.

“Moja porodica i ja želimo da se vratimo kući! Kao što znate, moj suprug i moj sin su američki državljani i nije im dozvoljeno da uđu u Srbiju. Ne mogu da shvatim i niko ne može da me ubudi da je to normalno pravilo. Oni su moja porodica, nisu ni prijatelji ni drugari koje želim da ‘uvučem’ u Srbiju”, napisala je Jelena Bruks.

“Od 16. marta smo u Mađarskoj, u karantinu, ne izlazimo nigde. Ova država je u boljoj zdravstvenositucaji što se tiče broja zaraženih. To je još jedan razlog zašto smatram da ne postoji veliki problem da se članovima moje porodice odobri ulazak u državu! Sa dobrom namerom smo ostali ovde dok se situacija u Srbiji ne smiri, ali prošlo je već skoro dva meseca i, kao što se piše, situacija se malo po malo smiruje, zato se nadam da će ovaj moj status da dođe gde treba”, poručila je Bruks i dodala:

“Stvarno želimo da se vratimo kući i zamolila bih da se mom suprugu i mom sinu odobri ulazak u Srbiju. Ako treba i da se pregledamo, prekontrolišemo, da budemo u karantinu, šta god, samo da se vratimo kući”, zaključila je kapiten ženske košarkaške reprezentacije Srbije u svojoj poruci.

https://www.nstore.rs/product/nedeljnik-pretplata-na-elektronsko-izdanje-za-inostranstvo/

Komentar(1)

  1. Ziv
    3. мај 2020. 18:59

    Bitno je da se potpisala kao kapiten reprezentacije. Valjda na osnovu toga treba da se odobri ulazak u državu njenoj porodici. Ima nas na stotine hiljada sa istim ili sličnim problemom Ko nas šiša kad nismo kapiteni reprezentacija

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.