Kapetan Dragan sutra u Kragujevcu polaže venac na spomenik poginulima od 1990. do 1999. godine

1
Foto Profimedia

Dragan Vasiljković, poznatiji kao kapetan Dragan, sutra će u Kragujevcu u 14 časova zajedno sa članom Gradskog veća Ratkom Tomaševićem položiti venac na spomenik “Uspenje” koji je podignut 2007. godine u sećanje na Kragujevčane koji su poginuli u ratovima od 1990. do 1999. godine.

Kapetan Dragan će se na tom mestu obratiti medijima, a posle toga, obići će i Trg heroja sa Košara i spomen obeležje Radomiru Putniku ispred zgrade suda u centru Kragujevca.

Kako su medije obavestili iz Udruženja “Posle kiše”, Vasiljković dolazi u Kragujevac na poziv tog i Udruženja izbeglih, prognanih i ugroženih lica Srbije.

Predviđeno je da kapetan Dragan poseti i opštinsku organizaciju SUBNOR-a gde će se sresti sa predstavnicima boračkih organizacija sa teritorije grada Kragujevca.

(Beta)

https://www.nstore.rs/product/elektronsko-pdf-izdanje-nedeljnika-br-436-od-14-maja/

1 KOMENTAR

  1. Zaista mi je muka od pojave kapetana Dragana sa ovakvim izjavama i ovakvim ambicijama.
    Čovek ne shvata da s je prošlo 20 godina od rata, bombardovanja “patriotizma” zbog kojeg smo debelo propratili. Nažalost on ima istomišljenike.
    Ali je nedopustivo da se zaboravlja zbog čega su Legija i Jovanović osudjen. Vredja me i boli takvo mišljenje, i nadam se da je vreme nosioca tog mišljenja prošlo.

Comments are closed.