(Beta) – Predsednik Srpske liste Goran Rakić pozvao je danas gradjane da izadju i „masovno“ glasaju na lokalnim izborima na Kosovu i istakao da očekuje „ubedljivu pobedu“.

„Kao što vidite, veliki broj gradjana izašao je na izbore, glasao, iskoristio svoje biračko pravo i podržao svoje kandidate za predsednika i skupštinu. Pozivam sve gradjane da iskoriste svoje biračko pravo“, rekao je Rakić posle glasanja na glasačkom mestu u Tehničkoj školi u Severnoj Mitrovici

Kako prenosi portal Koha.net, Rakić je gradjanima poručio da iskoriste pravo da podrže svoje kandidate, poštujući epidemiološke mere, a kako je dodao, očekuje ubedljivu pobedu.

Kandidat za gradonačelnika Srpske liste za Severnu Mitrovicu Milan Radojević rekao je da se nada da će proces dobro proći i da će gradjani glasati „što masovnije“.

Prištinski mediji preneli su da su predstavnici Srpske liste organizovano iskoristili svoje biračko pravo na lokalnim izborima na Kosovu.

Rakić i Radojević su glasali u tehničkoj školi u Severnoj Mitrovici i prema informacijama medija na tom i drugim glasačkim mestima nema poštovanja anti-kovid mera.

Centralna izborna komisija saopštila je ranije da su na Kosovu otvorena sva glasačka mesta i do sada nije bilo problema u samom procesu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.