“Kao što vidite, veliki broj građana je izašao na izbore…”

0
Printscreen/YouTube/Kosovo Sever Portal KoSSev

(Beta) – Predsednik Srpske liste Goran Rakić pozvao je danas gradjane da izadju i “masovno” glasaju na lokalnim izborima na Kosovu i istakao da očekuje “ubedljivu pobedu”.

“Kao što vidite, veliki broj gradjana izašao je na izbore, glasao, iskoristio svoje biračko pravo i podržao svoje kandidate za predsednika i skupštinu. Pozivam sve gradjane da iskoriste svoje biračko pravo”, rekao je Rakić posle glasanja na glasačkom mestu u Tehničkoj školi u Severnoj Mitrovici

Kako prenosi portal Koha.net, Rakić je gradjanima poručio da iskoriste pravo da podrže svoje kandidate, poštujući epidemiološke mere, a kako je dodao, očekuje ubedljivu pobedu.

Kandidat za gradonačelnika Srpske liste za Severnu Mitrovicu Milan Radojević rekao je da se nada da će proces dobro proći i da će gradjani glasati “što masovnije”.

Prištinski mediji preneli su da su predstavnici Srpske liste organizovano iskoristili svoje biračko pravo na lokalnim izborima na Kosovu.

Rakić i Radojević su glasali u tehničkoj školi u Severnoj Mitrovici i prema informacijama medija na tom i drugim glasačkim mestima nema poštovanja anti-kovid mera.

Centralna izborna komisija saopštila je ranije da su na Kosovu otvorena sva glasačka mesta i do sada nije bilo problema u samom procesu.