“Kampanja se sastoji od toga da me je Nebojša Stefanović lagao…”

3
Foto Tanjug

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas “u Krušiku teška sitaucija zbog jezive i prljave kampanje koja se vodila protiv fabrike”. Vučić je prilikom otvaranja hotela na Divčibarama rekao da su “zbog takve neozbiljnosti i neodgovornosti” ugrožena i radna mesta u Valjevu, prenosi N1.

Vučić je to rekao na pitanje da prokomentariše izjavu predsednika Dveri Boška Obradovića da je “slučaj Krušik anatomija jednog režima”.

On je dodao da se ta kampanja na kraju svela na to “da ga je Nebojša Stefanović lagao”.

“Kampanja se sastoji od toga da me je Nebojša lagao, od svih krivičnih dela, zato što ne mogu ničeg pametnijeg da se sete”, rekao je Vučić.

Vučić je rekao da će “uskoro imati sastanak sa Krušikom i drugim fabrikama namenske industrije i da će Krušik ponovo podići na noge”, kao i da će u Valjevo uskoro dovesti jednog velikog investitora.

Vučić je govorio i o slučaju pevačice Nade Topčagić, a upitan je da prokomentariše izjavu predsednika Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa da je to slika i prilika vladavine aktuelnog režim. Vučić je rekao da to jeste “slika i prilika kako sadašnje vlasti popravljaju gluposti koje su neki od ranije ostavili”.

Vučić je rekao da misli “da je tu neko nekome pomogao državnim novcem zato što mu se taj neko sviđa”, dok se u stvari radi o tome da je pevačica bila žrtva kao i mnogi drugi nerešenih odnosa sa gradskim građevinskim zemljištem.

“To je slučaj sa Topčagić, to smo rešili kao što smo rešili i slucaj švajcarskih franaka. Nemamo ni dinar duga za gradsko građevinsko zemljšite, tako se ponaša neko ko je odgovar i ozbiljan”, rekao je Vučić.

Dodao je da je “možda i lud, ali da je Srbija u vrhu Evrope po stopi ekonomskog rasta”.

3 KOMENTARA

  1. Gazda naše zemlje je izgradio svoj imidž koristeći svoje saradnike kao klimoglavace i šlihtera, a da se ne mešaju u svoj posao, pogotovu iznoseći svoja velika dela u medijima. Gazda sam radi, sam postiže blaženstvene uspehe i vidljive rezultate sa Meseca. On je kralj, predsednik, premijer, ministar, ustav, zakon, policija, vojska, jedino nije ušao u dušu bednih građana, koje je doveo, uz pomoć predhodnih, do najveće bede u Evropi, jedino u priči gazde su u vrhu Evrope po standardu. Zamerka prema Brnabićki, može biti, da laže, ali nedovoljno. Ona je izlagala penzionere da su penzije za njen mandat porasle više u proseku 12,5%, što je notorna laž. Nije pitala šefa da je oteta penzija za 10-20%, a ne da je povećavana, čitavih četiri godine. Od 2012. godine penzije su brojčano povećane za 7,33%, a realno ta brojka je mnogo niža. Troškovi preživljavanja, prešišali su za 20%. Ovo nije rekla šefu, te moraće malo u ćošku, da se opameti.

  2. Kako je lepo drzati monologe i predavanja,a ne odgovarati,snagom cinjenica -nikome. Gospodar Vucica Reality- svaki dan po 2 sata verbalnog maltretiranja. Dr Yenkill/Mr Hyde .

Comments are closed.