Holivudski glumac Ben Aflek priznao je da se najviše kaje zbog odluke da se razvede od glumice Dženifer Garner. On je u intervjuu za Njujork takms otvoreno govorio o svemu, od njegove zavisnosti od alkohola do razvoda…

Ben (47) počeo je da se zabavlja sa Dženifer (47) 2004. godine, a samo godinu dana kasnije su se i venčali. Međutim, nakon decenije provedene u braku, tačnije 2015. godine, par je objavio da više ne žive zajedno. Razvod je finaliziran tri godine kasnije.

Sada je glumac za Njujork tajms odlučio da otvoreno govori o svom braku i odluci da se razvede od supruge Dženifer, i naglasio je da se najviše u životu kaje upravo zbog te odluke.

„Ljudi sa kompulzivnim ponašanjem, a ja sam jedan, imaju takvu vrstu osnovne neprijatnosti sve vreme dok poku[avaju da se izbore“, rekao je pre dve nedelje tokom dvočasovnog razgovora na plaži u Los Anđelesu. „Pokušavate da se osetite bolje uz jelo ili piće, seks ili kockanje ili kupovinu ili šta već. Ali to vam pogoršava život. Tada radite više na tome da ta neprijatnost nestane. Tada počinje prava bol. To postaje začarani ciklus koji ne možete prekinuti. To se barem meni dogodilo“, rekao je Aflek.

„Sramota je zaista otrovna. Nema pozitivnog nusprodukta sramote… Kako mi se raspradao brak počeo sam sve više i više da pijem, a to je samo stvaralo još više problema“, rekao je glumac.

„Svakako sam napravio greške. Svakako sam uradio stvari za kojima žalim. Ali morate da se saberete, učite iz toga, naučite još nešto, pokušate da napredujete“, objasnio je glumac.

Ben se prijavio na odvikavanje od alkohola 2017. godine. Iste godine obratio se svojim obožavaocima na Fejsbuku te naveo da želi da se oporavi i bude najbolji otac na svetu.

„Želim da moja deca znaju da nije sramota zatražiti pomoć kad im je potrebna… Srećan sam što imam porodicu i prijatelje koji me vole, uključujući i moju Džen koja me je podržavala i brinula se o našoj deci“, dodao je glumac, preneo je B92.

Prošle godine Ben je priznao da je opet posrnuo i vratio se na kratko alkoholu.

Ben i Dženifer, koji imaju troje dece – Vajolet, Serafina i Semjuela – i nakon razvoda ostali su u dobrim odnosima.

Pre nego što se oženio sa Dženifer Garner, Ben Aflek je bio u vezi sa glumicom Gvinet Paltrou, a čak je kratko vreme bio veren i sa latino divom Dženifer Lopez.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.