Kako je princeza Dajana prerušena u homoseksualca išla u provod sa Fredijem Merkjurijem

1

Iako su prošle 22 godine od tragične smrti princeze Dajane, zanimljivi trenuci iz njenog života i dalje dospevaju u javnost.

Poznata kao “princeza svih ljudi” navodno je jedno veče otišla u provod sa Fredijem Merkjurijem. Njih dvoje imali su veoma prisan odnos i ona nije htela da propusti priliku da se zabavi sa njim u poznatom londonskom klubu za homoseksualce.

Kleo Roko, komičarka i glumica, otkrila je neke detalje koji su bacili novo svetlo na ovaj događaj o kome se samo duže vreme spekulisalo. U svojoj knjizi “The Power of Positive Drinking” otkrila je da je Dajana u provodu sa Fredijem izgledala kao ekscentrični homoseksualac, prenosi B92.

Foto: Profimedia

Dajana i Fredi su pili šampanjac i gledali “The Golden Girls” u društvu Kenija Evereta, kada ih je Dajana pitala za planove za izlazak to veče. Fredi joj je rekao da se spremaju za odlazak u klub za homoseksualce, a ona je odlučila da krene sa njima. Everet je Dajani dao jaknu, naočare za sunce i upotpunio izgled kožnim kačketom. Tako je njen identitet ostao sakriven.

Fredi je bio oduševljen idejom da ona ide sa njima i rekao joj je da se zabavi. Iako je klub bio prepun, Dajana je ostala neprepoznatljiva. Ljudi su bili prezauzeti gledanjem u Fredija, tako da Dajanu nisu ni primetili. Kada su poručili piće, odlučili su da ostanu samo dvadesetak minuta i da nastave dalje. Princeza je bila oduševljena time što je niko nije prepoznao.

Njih dvoje su se smejali za šankom i poručili belo vino i pivo, a svi su bili uzbuđeni zato što im je plan uspeo, piše Cheat Sheet. Roko je otkrila da su svi oni bili svesni da je sa njima princeza Dajana i da će svakog momenta biti razotkrivena kada uđe u klub, ali se to nije desilo. Ostala je neprepoznatljiva. Kao da je za sve nestala.

1 KOMENTAR

  1. Ovu pricu je demantovao u svojoj knjizi Fredijev licni asistent Piter Fristoun.Fredi i Dajana se nikada nisu upoznali,niti druzili.

Comments are closed.