Kako je “Očajna domaćica” doživela “Orange Is The New Black”

0

Glumica Felisiti Hofman, dobitnica nagrade “Emi” nalazi se u ženskom zatvoru sa manjim nadzornim sistemom u severnoj Kaliforniji.

Zvezda serije “Očajne domaćica”, ojavila se u Federalnom zatvoru u Dablinu kako bi odslužila zatvorsku kaznu od 14 dana zbog njenog učešća u skandalu u vezi sa upisom njene ćerke na koledž.

Njen predstavnik za medije potvrdio je da se ona nalazi u zatvoru i da je spremna da izdrži kaznu koju je odredio sudija. To je samo deo kazne koju ona morati da plati, jer će biti na uslovnoj godinu dana i moraće da odradi 250 sati društveno-korisnog rada kada izađe iz zatvora.

U maju, Hofman je proglašena krivom da je platila mito konsultantu Riku Singeru i to 15.000 dolara kako bi promenio odgovore na testu njene ćerke Sofije (19). Uz sve to, ona je u obavezi i da plati kaznu od 30.000 dolara, piše People, prenosei B92.

Izvor blizak glumici rekao je da se ona stidi svega što se dogodilo, ali da želi da odsluži kaznu i krene dalje. Dodao je da se porodica bori sa celom situacijom i da pokušavaju da se održe na okupu i budu jedni drugima podrška.