Golman Iker Kasiljas, koji se oporavlja od srčanog udara zbog kojeg će, sasvim izvesno, završiti karijeru u 38. godini, kao dečak je ostavio svoju porodicu bez 1,2 miliona evra samo zato što je zaboravio da uplati očev dobitni tiket.

Kasiljas, koji je odrastao u gradiću Mostolesu udaljenom 20 kilometara od Madrida, dobio je zadatak da ocu, inače poznatom sportskom fanatiku, uplati listić. Bio je to period kada je tek krenuo u osnovnu školu i otac mu je dao novac, on je samo trebalo da ode i upčati. On se, međutim, zagrao i potpuno zaboravio. Ispostavilo se da je njegov otac pogodio svih 15 rezultata. Kako je potvrdio i sam Iker, tada je njegova porodica ostala bez 1,2 miliona evra. Tu noć je čvrsto odlučio da će uspeti u sportu, kako bi obradovao porodicu i nadoknadio im sve.

„Jednom prilikom, kad sam imao sedam ili osam godina, ne sećam se tačno, otac me poslao da mu uplatim listić u sportskoj kladionici. Odigrao je 15 parova. Svi su bili tačni’, ispričao je Kasiljas novinaru Independenta Gerijuu Mekdermotu.

Na pitanje kako je njegov otac reagovao kad je saznao da mu nije uplatio listić, i da je ostao bez milionskog dobitka, Iker se nasmejao: „Eto, događa se. Ispada da sam ocu izbio ogroman novac iz džepa, ali posle tog dana više nikada o tome nije govorio. Ali, znam da bi nam toliki novac u ono vreme jako dobro došao“, priznao je Iker, prenosi Tportal.hr.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.