Narodni poslanik Demokratske stranke Balša Božović prisustvovao je predavanju visokog funkcionera SNS Aleksandra Martinovića u Višoj medicinskoj školi u Ćupriji i, kako je saopštila DS, podsetio ga na „devet profesorki koje su zbog njega ostale bez posla u toj školi“.

„Božović je u 11 časova sačekao funkcionera SNS Aleksandra Martinovića na njegovom predavanju u Višoj Medicinskoj školi u Ćupriji. U toj školi devet žena je ostalo bez posla, a na njihova mesta su kao predavači došli Aleksandar Martinović, Ivan Bošnjak, Darko Laketić i Vladimir Orlić kao funkcioneri SNS. Božović je kao predstavnik građana došao da pita upravu i Martinovića lično, koji se pojavio u 11:15h pred praznom učionicom u kojoj nije bilo studenata, da li ih grize savest što devet profesorki nema egzistenciju i ne mogu da prehrane svoje porodice“, navodi DS u saopštenju.

Božović je, kako je saopštila DS, povišenim tonom pitao „kako vas nije sramota i kako možete da živite sa tim“.

„On je optužio Martinovića da mu je ovo peta plata, dok žene predavači iz Više medicinske škole koje su otpuštene, više nemaju ni za osnovno preživljavanje“, dodaje se u saopštenju.

Komentara

 1. djuro
  26. maja 2019. 15:43

  kako kleveće sram ga bilo. a one su lepo mogle da se uclane u sns pa bi i dalje drzale predavanja,naime i kada su se učlanile u DS dobile su posao!

 2. vitez
  4. juna 2019. 19:13

  Što znači ode kurta a dođe murta. Pa AV je obećao da će raditi drugačije, a on isto stranka bog i batina.

 3. Profesor
  4. juna 2019. 19:47

  Ne laprdaj djuro. U procesu je uništavanje visokih škola i to tako što se škole ukrupnjavaju u akademije i tako gube identitet postajući akdemije 1, 2, 3, 4... sedišta uspešnih visokih škola sele se iz beograda u npr. Sremsku Mitrovicu. Upravnik akademije tu je sa zapošljava partijski kadar i otme zgeadu školi koja je iz Beograda. Na taj način se kadar iz Mitrovice koji nema zgradu seli u Beograd i svi postaju beograđani, a trenutni profesori koji nisu ni u jednoj stranci gube posao (sa četvoro dece). Ja radim 23 godine i nisam se zaposlio preko stranke. Da ne poveruješ djuro (oklen siti) ima i nas koji smo stručnjaci i prifesionalci. Ostaje nam da bežimo iz zemlje u 50 godina jer nas oteraše diletanti. Bezočno i bahato da ne poveruješ.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.